کندل روزانه امروز باید سبز بسته بشه وگرنه برای فردا می تونه اصلاح کنه. ولی بلند مدت رو باهاش هستم
مهدی گرامی، چند هفته که روند کاهشی داشت 3 تا 5 روز کندل منفی میزد بعد یک روز مثبت، الان فکر کنم در روند افزایشی برعکس برود.
بیشتر شما را در صفحه لایتکوین نزدیک Halving اش و صفحه بیتکوین با نوشته های سنجیده تون میشناسم، ملکه ارزها تک و توک پیام می گذاشت، یک سالی است پیامی ازش ندیدم، شایدم گذاشته ولی من ندیدم. پارسال سر روند قیمت لایتکوین، بِگو مَگوی نوشتاری داشتیم.
یادش بخیر خیلی افراد بودن مثل همین سمانه ملکه تحلیل ها
روزگاری رگباری پیام و تحلیل میدادن
یا بازار فراریشون داد یا اینکه وقتی خوب یاد گرفتن از فضای مسموم اینجور برنامه ها فرار کردن
سمانه ملکه ارزها از معدود کسانی بود که سولانا زو هر روز میگفت بخرید و مردم تمسخر میکردند و منم از سمانه حمایت میکردم . برخی ها فکر میکنن ارزهای خوب وقتی ریزش دارن بدرد نمی خورن چون فاندامنتال رو بلد نیستن. همون موقع ها رو ۸ دلار خودمو پاره کردم سولانا رو دوباره بخرید دیگه فرصت نمیده. الانم میگم سونیک میتونه عمل کرد خوبی داشته باشه. سولانا رو باهاش هستم. بیت کوین رو هستم. لایت کوین رو هستم سویی رو هستم سونیک هم هستم. منتها الان موقعیت سود دهی سونیک خیلی خیلی جذاب هست صبر کن این یکی دو روزه کندل سبز خودشو حفظ کنه بعد ببین چطور تا ۱ دلار راحت بره.