سلام دوستان من تازه واردم میخام بیشتر درباره آلت سیزن و… بدونم اگه کسی میدونه بگه با تشکر🙏
یک کلاه برداری بزرگ هست که امثال شماها رو بکشونن اینجا
از همینجا که اومدی برگرد این برنامه رو هم پاک کن و بیخیال شو هم باید پولت رو بدی بره هم اعصاب و روانت رو نصیحت دوستانه بهت میکنم وارد نشو . تو این بازار کمپانی ها ب مردم رویای پولدار شدن میفروشن ب توسط تبلیغات چی هایی که دارن و ارزهاشون رو ب مردم میفروشن بعد یهو قیمت رو پایین میکشن و چیتینگ میکنند. و بعد وعده آلت سیزن میدن که پولتون چندین برابر خواهد شد .مردم هم خیال میکارن و رویا درو میکنن در آخر هم سراب بوده همه چیز . از همینجا عقب گرد کن
داداش فقط فیوچر
با پول خیلی خیلی کم شروع کن خبره شدی کم کم تزریق کن
من خودمم الان تو ضررم ولی اگر کسی پنج ماه پیش ریپل رو با قیمت 45 سنت خریده بود سه ماه قبل میتونست با قیمت 2.5 دلار بفروشه، یا اینکه دقیقا همون پنج ماه پیش دوج کوین رو رو قیمت 15 سنت میخرید و سه ماه بعد با قیمت 47 سنت میفروخت حداقل پولش سه برابر شده بود
این بازار برای کسی خوبه که به موقع ورود کنه و به موقع خروج
شما بزرگوار هستید . واقعیت رو باید عنوان کرد . مردم این سرزمین همه جوره باخت دادن تو زندگی هاشون . لا اقل این مبلغ هایی که با هزار جور خون دل خوردن بدست آوردن از دست ندن .
میگه تازه کارم بعد شما پیشنهاد میدی…فیوچر کار کنه؟
من تو این بازار هم سود گرفتم هم ضرر کردم همون شیش ماه پیش هم که شما عرض کردید خریدو فروش میکردم . منتها بعد از این همه مدت ضررم خیلی بیشتر هست تا مقدار سودی که کردم تو یگ لحظه آدم رو غافلگیر میکنه . ب جرات میتونم بگم شاید ۱۰ درصد افرادی که اینجا هستن تونستن سود کنند و نود درصد سوخت دادن
قبل ازاینکه اینجا بیای همون بالای صفحه گوگل مینوشتی بازارارزدیجیتال والت سیزن وهاوینگ همه رابرات میاره خوب مطالعه کن یادبگیری
ورود نزن معتاد میشی،بی خوابی گرفتم ،تیک عصبی گرفتم از وقتی درگیرش شدم