کاربر کریپتوی صبور محض اطلاع بنده تو هیچ قیمتی کسی رو تشویق به خرید یا فروش نکردم پیامهای بنده هست ، فقط از اول جلوی سم پاشها که دائم اسکم اسکم میکنن ایستادم و به همه این اطمینان رو دادم که په په۲ هیچوقت اسکم نمیشه ، وتا تونستم انرژی و فاز مثبت دادم تا هموطنان ناامید نشن و نترسند که یوقت از ترس اسکم شدن توی ضرر بفروشند و اگر موفق شده باشم حتی یک نفر را از فروش توی این قیمتها منصرف کنم راضی هستم ، درست میگی بنده سه بار تحلیل از صعود گذاشتم که متاسفانه درست در نیومد، بیایید انصاف داشته باشید ، آیا واقعاً هیچکدومتون فکر میکردید که کل مارکت اینجوری بریزه؟ سم پاشها از وقتی که من یادمه دارن اسکم اسکم میکنند ، کمی تفکر کنید اگر اینها مطمئن بودند که په په۲ قراره اسکم بشه زمانیکه په په۲ روی قیمت هفت صفر ۴۷ یا ۵۴ بود میفروختند و میرفتن دنبال ارز دیگری ، ضمناً اگر دقت کرده باشید اینها روزی ده ها پیام اسکم میدن ، واقعاً چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟، پس بدونید که اینها فقط سم پاشهای جیره خواری هستند که تو هر قیمتی دست از سم پاشی بر نمیدارند ، اونهایی که پیامهای بنده رو دنبال میکردند میدونن که بنده جز خیرخواهی برای هموطنانم قصد دیگری نداشتم ، ملت هوشیارند دوست و دشمنشون رو تشخیص میدن ، این هم بگم که توی این صفحه هیچکس به اندازه ی من با سم پاشها نجنگیده ، با اینکه صدها توهین بهم کردن مدام بهم حمله کردند ، مسخره ام کردند ، و… ولی کوتاه نیومدم و یک تنه جلوشون ایستادم ، خداروشکر این روزها رو به پایان هست و په په۲ به زودی رشد میکنه و دیگه سم پاشها کاری از دستشون بر نمیاد، خیلی پرحرفی کردم به خوبی خودتون ببخشید
، همتون رو دوست دارم (به جز سم پاشهای جیره خوار
) و مطمئنم به کوری چشم سم پاشهای جیره خوار تا عید همگی به سود بسیار خوبی خواهیم رسید ،
ارادتمند هولدرهای صبور په په۲ ، مصطفی
آقای پشکل زاده مگه نگفتی پامپ نشد پیام نمیدم آدم بی وجود
از ادبیاتت خوشم اومد لایک زدم