من اون پایین کامنت گذاشتم یک نفر به اسم خزائی اومده میگه این داره از طرف صرافی تبلیغ میکنه:grinning_face_with_smiling_eyes:کافر همه رو به کیش خود پندارد..بعدم اول بخون ببینی چی گفتم بعد بیا به دروغ بگو من گفتم بفروشین..من میگم وضعیت اقتصادی مردم خرابه هممون عین همیم تعارف که نداریم یک مقدار پول گزاشتیم سود بده بزنیم به زخم زندگی مون پس آقای خزائی هیچوقت بد هموطن خودت رو نخواه..من فقط میگم طبق چارت و نمودار همه سایت ها که نگاه کردم یکیش هم همین سایت آلت سیزن داریم تقریبا یکسال هم به طول می انجامد اما میگم از الان تازه میخواد شروع بشه و تا اسفند سال دیگه ادامه داره باز میره سه سال دیگه..فقط میگم از الان یعنی همین روزا بخرید اوج قله قیمت آذر و دی هست…بابا اگه حرف من رو قبول ندارید برید همین صفحه اوج قیمت آلت سیزن های قبلی ببینید چه تاریخی بوده…۸سال پیش اوجش تو آذر و دی ماه بوده ..آلت سیزن قبلی ۴ سال پیش هم اوج قیمت تو آلت سیزن آذر و دی بوده..الان هم اگه مثل چرخه قبل تکرار بشه از الان شروع و آذر و دی اوج قله هست و بعد چند ماهش هم تموم و میره سه سال دیگه ..اما الان قیمت ها مناسبه نترسید بخرید انشالا سود زیادی نصیب هموطنام بشه
داداش گلم وقتی این حرف میزنی تو دل بغضی از هموطناتو داری خالی میکنی همه تو ضرر سنگین با حرفای شما که دلیل وثضمین نداره بافی تو اوج ضرز میفروشن یا بعضیاا بحرف شما صبر میکنن وشاید جابمونن پس وقتی تضمین تو حرفت نیس نظر نده که باقی بحرفتون عمل کنن چون بازار امسال اصلا قابل پیشبینی وقاطعیت
خیلی خوبی تو جفت اکانت هم واسه خودته ها ولی باز وانمود میکنی نیست