سلام؛ ببخشید پیامی که قبلاً دادم فقط جهت همکاری بود که ببینم نظر بقیه چی هست وگرنه بنده ۵۰ سالمه و از سال ۹۲ تا الان با این بازار سروکله میزنم و به قدر کافی از این بازار سود گرفتم مخصوصا از بیت کوین. برای همتون آرزوی موفقیت دارم و تنها کمکی که میتونم به شما بکنم منتظر ریزش بازار باشید و عجله نکنید شاید یه کم زمان ببره ولی ارزشش رو داره اگر اهمیت بدید و عجله نکنید سود خوبی عایدتون میشه دقیقا مثل زمانیکه بیت کوین ۶۸۰۰۰ بود و تا ۱۵۸۰۰ ریزش کرد و زمانیکه از ۲۰۰۰۰ ریخت تا حدود ۳۰۰۰ در کل صبر بهترین ابزار برای سوده.دیگه خود دانید
چیزی که از پیام شما فهمیدم اینه که یعنی پایونرها صبر داشته باشن
درود جناب اوجانی ، این بنده خدا ظاهرا ثبات فکری نداره ، کامنت قبلی که گذاشته بود میگفت این کلاهبرداری است و امکان نداره سودی به کسی برسه ، چند دقیقه بعدش دوباره کامنت گذاشت از چه طریق میشه کی وای سی کرد ، الان منظورش این است که پیام قبلی منو ندیده بگیرید یعنی اینکه یه چیزی برای خودم گفتم ، اصلا معلوم نیست با خودش چند چنده !!!
کسی که وارد بازار بیت کوینه و ازش سود کرده عمرا به پای نظر مثبتی میداشت چه برسد مایونر شود
مگه مجبوری دروغ بگی
تو خودت میفهمی چی میگی و چیکار میکنی ،وقتی سوادت و اطلاعاتت دراین حده ،اونی که تازه نصبش کردی پاک کن برو دنبال زندگیت
اونی که بیت کوین داره هیچوقت دنبال پای یا ارزهای دیگه نمیره خالی میبندی دلت خنک میشه؟
خالی بنده بابا تو چه ساده ای اگه اون بیت کوین داره منم از آمریکا پیام میدم نیویورک الوووووو
نداره که با سودهای خیلی خوب از بیتکوین اومده پای استخراج میکنه فکر کرده همه مثل خودش خالی بندن