اسکریپت کمکی برای تحلیل بازار بر اساس توتال 3 و دامیننس بیت

سلام …
یه دونه اسکریپت قدیما نوشته بودم الان داشتم بررسی میکردم چه مطلبی اینجا بزارم یادم به این افتاد …خیلی هم کار راه اندازه!!!

//@version=5
indicator(title =  "mehr alt/btc/total3 " )

sym_1 = request.security("CRYPTOCAP:OTHERS.D", timeframe.period, close)
sym_2 = request.security("CRYPTOCAP:BTC.D", timeframe.period, close)
sym_3 = request.security("CRYPTOCAP:total3", timeframe.period, close)

smalen = input.int(title = "Sma length" , defval = 5)

plot1 = (ta.sma(sym_1, smalen)/sym_1 ) *100

plot2 = (ta.sma(sym_2, smalen)/sym_2 ) *100

plot3 = (ta.sma(sym_3, smalen)/sym_3 ) *100

plot(plot1 ,title = "others", color = #29e411 , linewidth = 2 )
plot(plot2 ,title = "BTC",color = #f80909,linewidth = 2)
plot(plot3 ,title = "total3",color = color.rgb(224, 248, 9),linewidth = 2)

hline(100, color = color.white,linestyle = hline.style_solid)

در ادامه کد رو توضیح میدم

2 لایک‌کرده

تو این اسکریپت میام و دامیننس التها با بیت و توتال 3 رو با یه میانگین ساده قیاس میکنم و انحرافش رو محاسبه میکنم…البته شما میتونید دامیینس تتر و توتال های دیگه هم اضافه کنید که با خودتون …
اما هدف چی بوده ؟
میخواستم دیدی از مارکت به صورت کلی در زمان تحلیل چارت ارز مورد نظر داشته باشم…شاید بهترین کار این باشه خود نمودار ها رو جز به جز بررسی کرد که البته الان این کار رو میکنم ولی این اسکریپت هم میتونه کمک کنه…با مثال کامل توضیح میدم

1 لایک

تصویر زیر رو ببنید :

تو این تصویر نمودار زرد مربوط به توتال 3 و نمودار قرمز مربوط به دامیننس بیت که به شکل درصد و انحرافش رو از میانگین متحرکی به طول 20 محاسبه کرده (پیش فرض رو من گذاشتم 5 خودتون میتونید تغییر بدید)…
خط افق یا 100 درصد ، زمانی که نمودارهای توتال 3 یا بیت دقیقا به روی میانگینی که به عنوان فاکتور محاسبه در نظر گرفتم بشینه… الان که فکرشو میکنم می بینم باید این خط رو مقدار 0 در نظر میگرفتم و انحراف از اون رو به شکل منفی یا مثبت!!! تغییر کد با خودتون…
حالا چه طور عمل میکنه ؟
وقتی نمودار زرد خط افقی رو به پایین بشکنه به این معناست ک توتال اومده بالای میانگین متحرک و روند صعودی و فرصتی برای خریده وقتی خط زرد از پایین به بالا خط افقی رو بشکنه به معنای خروج سرمایه از بازار الت کوینهاست و فرصتی برای خروج به ما میده…به صورت خطوط عمودی من رسم کردم که اگ با سطوح پرایس اکشن اون ارز قیاس کنید دقیقا نواحی شکست سطوح رو نشون میده

2 لایک‌کرده

در همون تصویر قبلی در ابتدای جهش دوج در ابتدا سطح 17…18 سنت شکسته شده (ناحیه مقاومتی) و بعد نمودار زرد توتال 3 اندیکاتور ما سطح 100 رو به پایین شکسته که به معنای فرصتی برای ورود به دوج بوده یعنی پرایس اکشن و حجم که کاملا واضح بوده سیگنال رو تایید کرده…
یا در زمان از دست دادن سطح 40 سنتی که توتال 3 خط 100 را به بالا شکونده و فرصتی برای خروج بوده …یا زمانی خط اریب سفید شکسته شده نمودار توتال 3 اعلام خروج کرده بوده با شکست ناحیه 100 به بالا!!!
جالبه نه ؟!
یا حتی میتونیم سطوح حمایت مقاومت روش رسم کنیم و با پرایس اکشن چارت ارز مورد نظر ترکیب کنیم مثلا تصویر زیر سطوح بازگشت رو به زیبایی نشون داده!!!

موفق باشید…

1 لایک

سلام اقا مهرداد خوبی
پسر تو چقدر اکتیوی
کریپتو باز جدی خوب شمارو شناخته
میخوایم یه گروه ۳ نفره تشکیل بدیم هستی

ترکیب دامیننس آلتکوین‌ها، بیت‌کوین و توتال ۳ می‌تونه یه دید کلی از گردش سرمایه تو مارکت کریپتو بده. و ایده ات خیلی خفنه مهرداد این روش می‌تونه به شدت برای شناسایی روند ورود و خروج نقدینگی به آلتکوین‌ها مفید باشه. فقط یه نکته، بهتره به جای خط ۱۰۰ درصد، یه خط صفر برای انحراف از میانگین بگیری تا سیگنال‌ها دقیق‌تر بشن. در کل، یه ابزار عالی برای فیلتر کردن نواحی ورود و خروج تو بازار!