یه بار دیگه کمتر میضرویم خلاصه ش اینه که همیشه نوامبر برا بیت همیشه ماه خوبی بوده
اینبار مطلب رو ازحساب x نقل میکنم حساب مال همکندیمیز اقای چارلز گویللمت (پلتفرمX مورخ سوم نوامبر)
نوامبر ۲۰۲۵) هست قیمت
یه بار دیگه کمتر میضرویم خلاصه ش اینه که همیشه نوامبر برا بیت همیشه ماه خوبی بوده
اینبار مطلب رو ازحساب x نقل میکنم حساب مال همکندیمیز اقای چارلز گویللمت (پلتفرمX مورخ سوم نوامبر)
نوامبر ۲۰۲۵) هست قیمت
اکتبر ۲۰۲۵ با عملکرد -۳.۷٪، یکی از بدترین آپتوبر۱های تاریخ بیت کوین بود. نوامبر از نظر تاریخی بهترین ماه برای قیمت بیت کوین با میانگین عملکرد ۴۲٪ است. بیایید ببینیم اوضاع چگونه پیش میرود.
1: Uptober
داداشم بیداره یا نه؟
آقا رحیم خدا قوت میخواستم اگر آموزشی هست چطوری میشه آموزش دید ![]()
![]()
![]()
رشد سکههای حفظ حریم خصوصی: افزایش ۱۵٪ در اول نوامبر (ترجمه و نقل از crypto montainse
در اول نوامبر، سکههای حفظ حریم خصوصی شاهد یک جهش قابل توجه بودند و ارزش کل بازار آنها ۱۵٪ افزایش یافت و به بیش از ۲۴.۳ میلیارد دلار رسید. این رشد در تضاد آشکار با بازار کلی ارزهای دیجیتال بود که تنها ۰.۳٪ رشد داشت. پیشتازان این جهش، ریلگان (RAIL) و داش (DASH) بودند که هر دو در عرض ۲۴ ساعت بیش از ۵۰٪ افزایش یافتند.
این جهش به طور قابل توجهی به هر دو پروژه سود رساند. ارزش بازار DASH به طور موقت از ۹۰۰ میلیون دلار فراتر رفت که نشاندهنده افزایش ۱۲۰٪ در ماه گذشته است. RAIL رشد انفجاریتری داشت و ارزش آن از ۲۵۰ میلیون دلار عبور کرد و بازدهی چشمگیر ۳۰۰٪ در همان دوره داشت. این ورود سرمایه نشاندهنده یک روند واضح است: سرمایهگذاران به طور فزایندهای سرمایههای خود را به داراییهای متمرکز بر حفظ حریم خصوصی منتقل میکنند تا حفاظت و ناشناسی بیشتری داشته باشند.
با وجود این افزایش اخیر، DASH هنوز بیش از ۹۵٪ پایینتر از بالاترین قیمت تاریخ خود نزدیک به ۱۵۰۰ دلار در ۲۰۱۷ قرار دارد. از سوی دیگر، RAIL در حال نزدیک شدن به بالاترین قیمت ۱۰ اکتبر خود به میزان ۵.۴۸ دلار است.
زیکش (ZEC) نیز عملکرد خوبی داشت و پس از افزایش ۱۶٪ در روز قبل، از مرز ۴۰۰ دلار عبور کرد. این سکه به طور موقت بالاتر از ۴۴۰ دلار معامله شد و ارزش بازار آن را به بیش از ۷.۲ میلیارد دلار رساند قبل از اینکه به حدود ۴۲۸ دلار تثبیت شود. با افزایش تقریبی ۲۷۰٪ در ۳۰ روز، ZEC به عنوان یکی از بهترین سکههای حفظ حریم خصوصی در کنار RAIL برجسته است. سایر افزایشدهندگان قابل توجه شامل DCR (۱۲٪)، XVG (۲۱٪) و ANYONE (۳۴٪) بودند. مونرو (XMR) افزایش ملایم ۴٪ داشت، در حالی که افزایش ۳.۹٪ لایتکوین موقعیت آن را به عنوان سکه پیشرو در حفظ حریم خصوصی تقویت کرد.
سلام ساعت های 10تا 11 داخل هاب باشید من میام سرمیزنم آموزش میزاریم
ارزهای قابل توجه و مستعد رشد در روز جاری / آتی
نیازمند تحلیل و توجه:
#UBS از گروه سولانا اینجا نبود باید اضافه شه
#BBSNEK اینم تازه بوجود اومده ارز دیجیتال نداره
#btc چی میشه آخرش نظر شما چیه؟ چه آینده ای برای پیش بینی میکنید؟ به نظر خودم این قیمتها خاطره میشن و دیگه اتفاق نمی افته یا به ندرت ممکنه. قیمت بیت به این جاها برسه
مطلب زیر ترجمه و نقل از Crypto Feed News هست:
در کوتاه مدت، قیمت بیت کوین تحت فشار زیادی است، اول از همه، خروج سرمایه از ETF های بیت کوین که در 2 هفته گذشته نزدیک به 1.7 میلیارد دلار بوده است و فشار دوم از سوی چیزی است که ما آن را میگو مینامیم (دارندههای کمتر از 0.01 #BTC) که در حال فروش و تخلیه حسابهای خود هستند که به دلیل ترس از بازار قابل درک است. از سوی دیگر، طبق منابع مختلف، نهنگها شروع به جمع آوری مجدد بیت کوین کردهاند که گناه خوبی برای بهبود بازار است، بنابراین فکر میکنم قیمت بیت کوین در کوتاه مدت تا زمانی که آن مرحله را کامل کنیم، همچنان با کمی افت مواجه خواهد شد
در مورد بلندمدت، خیلی در موردش فکر کردم، اما راستش را بخواهید، هیچکس نمیتواند بهتر از جیپیمورگان، بانک آمریکایی با ارزش بازار ۸۸۶ میلیارد دلار که گزارش میدهد قیمت بیتکوین در ۶ تا ۱۲ ماه آینده به ۱۷۰ هزار دلار خواهد رسید، قیمت بیتکوین را پیشبینی کند.
جیپیمورگان بچهای نیست که میم خود را در پامپفان منتشر کند، بلکه یک موسسه بسیار شناختهشده است، بنابراین فکر میکنم این پیشبینی باید جدی گرفته شود.
الان خطرناکه یه نونی گیرت اومده اگه بلد نیستی خودتو از نون خوردن ننداز.
واقعا این کاره نیستی یه معتمد دم دستت باشه با معامله ارز دیجیتال به اون هم سود بده یا نه سرمایه تو ببر بازار کار یا تهش بزار بانک سودشو بگیر
منظور اینکه کاری نکنی ده بیست سال دیگه به عملکردت نگاه میکنی از خودت بدت بیاد حساب شده تصمیم بگیر این بازار تله هایی داره که به عقل ادم نمیرسه.
نهنگا با بیت کوین الان عده زیادی رو نقره داغ کردن، یه عده هم دارن میفروشن در برن و چند روزه نهنگا دارن بیتها رو جمع میکنن و دیگه این قیمت رو ما نمیبینیم من خودم در حد توانم خریدم تو بگو ۱۰۰۰ تومن
درواقع کاری کردن مردم با میل خوشون بفروشن که اشتباه بود اصلا خیلیها به فکرشون نمیرسه که این حسابشدهس و نمایش قدرت بازار و سرمایه س