سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

سپاسگزارم پایدار باشید

آقا رحیم اگه خاطرت هست نقاط ورود اتریوم را بنویس . اگه امکانش هست فیوچرز هم بزار . برای سرطان خانومم نیاز به پول دارم . کار هم نمیتونم برم بخاطر شرایط بدنیش حداقل اینجا بشه درامد کوچکی داشته باشم .

شما ره من داری ارتباط بگیر

1 لایک

کسی نقاط اتریوم دم دستش نیست لطف کنه بگه . .

1 لایک

عرض ادب،لطفا نقاط ورود سولانا و اتریوم می‌فرمائید،با توجه به بالا رفتن بازار چطور خرید کنم بهتره؟؟اسپات؟نوسان گیری؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

2 لایک‌کرده

سلام و عرض ادب

آقا رحیم جسارتا امکانش هست شماره تونو‌ لطف کنید؟

سلام خوب هستید پیام های بالا چک کنید متوجه میشید

این سیگنال داشته باشید

0.902

2686

175

میتونی دقت کنی روی این موضوع

درود بر شما دوست عزیز

زنده باشید و سرافراز

1 لایک

امیدوارم متوجه منظور بنده شده باشد

تحلیل دامینس تتر هست دقیق زده

گرامی هنوز داری زِ رر میزنی اینجا؟ :rofl::rofl::rofl:

سلام خوب هستید

خبری از آقای موحد نیست

سلام آقا رحیم نزدیک ۱۰تا پیام واستون نوشتم نمی‌دونم تاید نمیشه یا مشکل از منه بلد نیستم با این آپ کار کنم .اسمم محسن هست .۴ساله تو این بازارم و اندازه موهای سرم ضرر کردم .و هنوزم تو ضررم بعد۴ساله بی ارزش بودن پولمم به کنار بماند…..ارزهای دوج کوین ۴۲سنت خریدم …سال گذشته.بونک مال شبکه فلوکی ۳ریال گرفتم الان یه تومان ….فلوکی ۱۸گرفتم الان ۵ریال….به نظرتون چیکار کنم راهنماییم کنید.و اگه پیاممو دیدید کوچیکم شما محسن هستم.

سلام آقا محسن شما سیو سود نکردی بلید سیو سود داشته باشید

اصول کار اینکه نقطه خوب بخری و بفروشی

این نگاه کن و داشته باش 0.902 داره

سلام آقا رحیم الان به نظرتون من چیکار کنم .ارزهامو سیو سود کنم به نظرتون .و می‌خوام از این به بعد ترید یاد بگیرم چون واقعا خسته شدم از بس نفروخته و بیشتر سرمایه اب شد…کمکم کنید و بگید کجا بخرم و بفروشم با مسولیت خودم .ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام خوب هستید متن بالا خوندید

متوجه نشدم الان سیو سود کنم .نه یه ساله تقریبا خریدم و فروشی انجام ندادم..قبلاً که هرچی می‌خریدم می‌رفت پایین می‌فروختم بالا می‌رفت وچند برابر میشد .دیگه ترسیدم نفروخته و فقط پایین میان

1 لایک