کلاهبرداری و اسکم

دوستان از وقتی من با سونیک چنج کردم دوبار سونیک پامپ ۲۵ درصدی کرده. این تاپاله هی دراه میره پایین من کامنت گذاشتم همگی منفی رای دادید میدونید چرا چون این کاره نیستید و برای پول بی زبونتون ارزش قائل نیستید .بقران تمام دارایی خودتون نقد کنید برید دنبال زندگیتون شما ها نه تریدر خوبی هستید نه هلدر خوبی تنها یک نفر لایک کرده من مطمین هستم این دوستمون انتقاد پذیره و رشد خواهد کرد. من از سر خیر خواهی و هم دردی گفتم. بازم میام تعداد پامپ های سونیک را براتون میشمارم. یکسال زجر این کثافت منو روانی کرده به همین خاطر بازم میام پیام میزارم اگر بتونم یک نفر را هم نجات بدم.خدا را شکر خواهم کرد.

برادر من اولا این که شما متیک رو بالای یک دلار گرفتی و با ضرر سنگین فروختی و رفتی رو سونیک مربوط به تریدر بودن شماست که چه اندازه با بازار آشنا هستی .دوما هرگز به کسی پیشنهاد نده چی بخره و چی نخره که بعدا مدیون نشی.سوم اینکه اگه از ارزی خارج شدی هرگز بهش برنگرد و نگاه به قیمتش نکن چون خیلی رو اعصابت میره.یه تریدر خوب سرش همیشه تو کار خودشه و کار به اینو اون نداره.

فکر کنم به حرفم رسیدی .

دوست عزیز امیدوارم همه سود کنیم و به موقع از بازار خارج بشیم.من از فانتوم خیلی خیلی خیر دیدم و الان رو متیک هستم.فقط با دوتا پامپ و دامپ خوشحال نشین و به قول معروف جوجه رو آخر پاییز میشمرن.موفق باشی