آینده ریپل (تکرار)

هولدرهای ریپل…xrp
آینده از آن شماست…
صبر و گذر زمان لازمه ی موفقیت هست…
یک زمانی همه چیز بر عکس میشه…
تا اونجایی که در آینده ریپل جای بیت کوین را میگیره…
فقط صبر صبر صبر صبر صبر صبر

دوستانی هم که مخالف حرفم هستن برام اهمیت نداره که جواب منو چی بگید…هر چی دوست دارید توهین کنید…

آقا بابک و آقا آرش خوب متوجه می‌شوند که من دارم چی میگم…
هولدرهای ریپل موفق باشید پیروزی از آن شماست
:folded_hands::folded_hands::folded_hands::heart::heart::heart::rose::rose::rose:

انتقاد به یک مطلب توهین نیست
اگر ارز بره بالا که همه خوشحال می شن
احتیاج به متوجه شدن نداره
ولی اینکه حرفی مطمن زده بشه باید زمان مشخص بشه
در آینده دورتر چه اتفاقی میفته که همه دوست دارند بترکونه

توهین کردن کار انسانهای بی شخصیت و بی خانواده هست شما نظرتون رو گفتید کسی که بی احترامی کنه ب خودش بی احترامی کرده . ولی در کل تحت هیچ شرایط ریپل نمیتونه جای ارز مادر رو بگیره . در اینکه در آینده رشد میکنه هیچ شکی نیست ولی بی شک هیچ تحلیلگر و کارشناسی نمیتونه اعلام کنه که چند درصد رشد خواهد کرد باید منتظر بود و دید طی ماه‌ها و سال‌های آینده ب چه سمت خواهد رفت

جاي اتريوم خواهد گرفت ولي نه الان و كوتاه مدت زمان ميخواد انشاالله

من هميشه گفتم سرتون با ارزهاي ديگه گرم كنيد به ريپل اصلا نگاه نكنيد بزاريد كنار اصلا فكر كنيد نداريد اگه هولد كرديد اصلا هر روز نيازي به چك كردن نيست

به شدت موافقم :rose:

دوست عزیز اینجا رو تبدیل به دفتر خاطرات کردین لطفا اینقد جوسازی نکنید اصولا چارتها به مرور زمان آینده رو تا حد زیادی نمایان میکنن اگر قرار بر آنچه شما بر حسب احساساتتون‌ بیان میکنید باشه ما با استفاده از اصول تکنیکالی میتونیم تا حد زیادشو متوجه بشیم و بصورت عقلانی اینجا اعلام کنیم البته اگر دوستان قدر بدونن و در جهت تخریب کردن اصول و علم مارکت باهامون درنیفتن،اینجا هستن کسانی که واقعا هیچ علمی از مارکت ندارن و برحسب دیده هاشون از کامنتها عمل میکنن،دوستانی که هنوز تارگت اعلامی ریپل در هفته های آتی رو ندیدین میتونید یه سر به تحلیل من از ریپل بزنید.مطمعن باشید بر حسب علم و اصول گفته شده و چیزی بر حسب احساسات در علم ما جای نداره

در اینکه آینده ی خوبی داره منم ‌شکی ندارم، اما نه فعلا، فعلا دیدم روی ریزش بیشتر هست، شاید در اوج اخبار منفی و ایجاد ترس در کف پایین تر استارت خوبی بزنه

احسنت بر شما:rose::heart::+1:

آفرین
خوب میدونین
احسنت بر شما
:rose::heart: