پی با استلار و ریپل داره همکاری میکنه و ریپل به احتمال زیاد رشدهای عجیب و غریبی بکنه ،بتازگی کارمزد انتقال به کیف پول رو ۱ عدد کرده که این خیلی مهم و حیاتی هست برای هر ارزی و داره آی تی آف شو راه اندازی میکنه.
من هر جور حساب میکنم با برنامه تر و با امنیت تر و اصولی تر از پی ندیدم به چند دلیل:
۱: اول اینکه کیف پول اختصاصی داره و مهم تر اینکه حتما برای ورودو هر با استفاده به کیف پول باید کلمات رو وارد کنی تا بتونی ازش استفاده کنی
۲: تنها کوین هست که قیمت گذاری قرار خودش مشخص کنه
۳:هر اپلیکیشنی که بخواد بهش وصل بشه یا همکاری داشته باشه باید از فیلتر اکوسیستم پی عبور کنه و شرایط لازم رو داشته باشه.
۴: تنها کوین هست که احراز هویت از کاربرانش میخواد .شما الان هر ارزی رو بخوای ماین کنی بدون احرازهویت میتونی به هر کجا که دلت بخواد انتقال بدی.
۵:موسسین پی همشون تحصیلات عالی از بهترین دانشگاه های جهان رو دارن
۶: بیشتر کاربران رو در جهان داره و همه میدونن که قیمت ارز دیجیتال به نسبت فعالیت های اجتماعی و البته پذیرش موسسات معتبر که اون هم برمیگرده به استقبال افراد کل دنیا
من خودم زیاد موجودی ندارم ولی بنظرم اگه شرایط طبق برنامه ریزی سازندگان پی پیش بره یکی از بهترین ارزهای دیجیتالی برای سرمایه گذاری هست.ناگفته نماند اگه قرار باشه که استیبل کویین بشه باز شرایط فرق میکنه.
به امید خدا با یک قیمت خوبی باز بشه که لا اقل مردم کشورمون پول دار بشن واقعا لیاقت ما ایرانی ها خیلی بیشتر از این حرف هاست«الهی آمین »
سلام لطفا مراحل کی وای سی رو اموزش میدین چجوری انجام دادین ایران قبول نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید
من با ای دی کارت ترکیه انجام دادم.اموزشش همونی که ای دی کارت واست درست کنه خودش فیلمشو میفرسته