تجربه بازار

من نزدیک ۸ سال تو این بازارم همیشه یه ارزی رو میخری تهش یا سود یا ضرر .ولی الان داشتم به این فکر میکردم الان که اکثرا ۷۰ درصد ضررن یه عده میان میگن خب شما تو سقف خرید زدی .ولی همین الان باز برو خرید بزن باز میری تو ۷۰ درصد ضرر ولی همیشه یه عده هستن میگن تو سقف خرید زدید .توروخدا برید نگاه کنید چارت هر ارزی رو از دوسال پیش تا الان اگه یک میلیارد خرید زده باشی الان تقریبا ۵۰ میلیونش باقی مونده .خداییش این بازار بی رحم فقط بعضی موقعه ها چند تا ارز رو پامپ میکن و میکنن تو چشم مخاطب تا طمع رو نشون بدن .الان یه عده میان میگن نه فلان ارز بیشتر شده بله منم میدونم مثل همین بیت کوین یک درصد از ارزها وشاید کمتر یخورده بهتر موندن .فقط قبل خرید هر ارزی چارت چند سالشو نگاه کنید شاید بهتر عمل کنید که این خراب شده فقط میسوزونه کاشکی یا برگردن به اون قیمت ها یا اونا رو حذف کنن

شما ده تا ارز اول رو بگیر ضرر نمیکنی
سونیک هم پیشنهاد میشه

چرت و پرت گفتن کنتور نمیندازه…
من فانتوم سابق رو دارم تو ۱۰۰ درصد سودم…
ارز ولو رو با ۸۰۰ درصد سود فروختم..
ملت دوج دارن تو ۲۰۰ درصد سود هستن…
و…
همه هم پارسال خریدن…
دروغ تا کی؟؟؟
یک میلیارد ۵۰ میلیون مونده؟؟؟

فقط چارت و پشتوانه ارزها را نگاه کن ارزهای که رشدشون را کردن خرید نزن ببین کدام یک بازار معاملات قوی و هلدرهای درست و حسابی دارن و کف قیمت باشه وگرنه باید چند سال تو صف بشینی تا نوبتت بشه اگر رمز ارزی را هم در اوج خریدی صبر کن حداقل دوماه یا ۶ ماه بعد دوباره که کف سازی کرد یه خرید بزن نصف سرمایه. دوباره یه مدت زیر نظر بگیر بازهم ریزش داشت و کف جدید زد دوباره خرید بزن و بیخیالش شو تا به سود خودت برسی بی طمع
طمع زیادی مساوی با ضرر.

مرسی حرف متینی بود .همین کارو میکنم .

شاید شما درست بگید ولی همون ده ارز برتر بازم نصفش ۵ برابر ریزش دارن فقط میمونه مدیریت سرمایه اونم اگه باهوش و پول داشته باشی

عرب جان چرت و پرت نیست خیلی از ارزها حتی اون ۵۰ میلیونم نمونده واسش فقط تو عقلت به این داستانا نمیخوره