من از سال ۹۹شمسی تو بازارم یه خرید شانسی از شیبا اون زمون زدم خیلی سود خوبی داد و موندگار شدم.اینو گفتم که بدونید اهل تحلیل نیستم ولی تجربه بدی هم از این ندارم .شاید به درد تون بخوره .بنظر من اونایکه این بازار رو مدیریت میکنن میدونن که خیلی از پول خوابیده تو انتظار نشستند.منظور پول های ایرانی ها نیست.منظور کل دنیاس. این پول ها فقط با طمع وارد این بازار میشن و اون زمانی که آلت کوین بعضی هاشون ۲۰ برابر شد اون پول ها وارد بازار میشن.اون زمون کی هستش اول اینکه خدا میدونه دوم اینکه روش کار اینا مثل هاوینگ ها قبل نیس و بازی جدیدی شروع کردن و بنظر من اینا میخوان بازار همیشه اصلاح کنه هم رشد کنه و دیگه به اصلاح عمیق نره .در کل بنظر من یا باید پولتون وارد بازار کنید و بیخیال اصلاح باشید و هولد کنید و یا منظر باشید هر موقع آلت کوین ها سقف جدید زد وارد بازار بشید و سود معقول زود از بازار خروج بزنید.من خودم گزینه دوم رو انتخاب کردم و منتظرم تا اتریوم سقف جدید بزنه .
موفق پر سود باشید .
درود .درسته .بارها امسال بعداز فروردین بازار آلت کوین اصلاح داد وباریزش بیت ریزش وبارشد بیت برگشت نکرد واین نشانگر این است بیشتر سمت بیت و نهایت چندتا آلت کوین معتبر (بایننس.سول .سویی.ریپل.آوه.وچندتامیم کوین وهم اصاف شدن بیش ازحد ارزها ونیز پدیدآمدن میم کوینهایی مانندترامپ جلو رشد وآلت سیزن راگرفته .باید دقت کرد وسرمایه مازاد وحدضررگزاشت🙏
کشی با نظرات تو بخواد بیاد تو این بازار کار کنه سر ۱ ماه باید اتاق زندان برای خودش رزو کنه ،مرد حسابی الت کوین ها سقف جدید زدن موقعه فرار هست نه ورود ،تو میگی سقف قبلی زد تازه وارد بشیم حالت خوبه ،تو کار خدا موندم هر کس تو هر کاری مبتدی تر و بی سواد تر خوش شانس تر
ممنون ولی نظرشما نیست.
قبلا توخبرا گفته بودن که ترامپ تصمیم گرفته اصلاح عمیق رو حذف کنن و بجاش رشد و اصلاح پله ای داشته باشن.
اولشو خوب اومدی، آخراش برعکس نوشتی
خوبه هیچی بلد نیستی اینقدر حرف زدی وای به حال اونروزی که یاد بگیری