این ارز خیلی مشکوک میزنه… با این که تعداد توکنش خیلی زیاده.. ولی یه حسی بهم میگه… همه هولدارو شگفت زده میکنه حالا دیر یا زودش نمیدونم.. قبلا نسبت بهش بدبین بودم.. ولی الان خیلی به اینده این ارز امیدوارم خدا کنه حسم درست دربیاد ![]()
چون تازه خریدی ازین حرفا میزنی
تو هم عادت میکنی
منم چهار سال پیش دقیقا حس تو رو داشتم
این ارز فقط کارش نوسان گیری از ملته
هر چند وقت یه پامپ میکنه و نوسانشو میگیره و یواش یواش خالی میکنه تا ماه بعد
هر دفعه هم پیش خودم میگم خوب ایندفعه دیگه فرق میکنه و میخواد صفر کم کنه و گول میخوریم
دفعه قبل که رفت تا 65 گفتم خوب دیگه خیلی بریزه تا 50 میریزه ریخت اومد 40 گفتم دیگه از این پایینتر نمیاد اومد 30 گفتم دیگه کفشه اومد 20 گفتم دیگه کف کفشه باز اومد 15 و نزدیک 80% نسبت به سه ماه پیش ریخته و اگه بیت بیاد تا 90 و زیر نود احتمال زیاد یک صفر اضافه میکنه
دومیلیون سود داد گرفت الان باز 2ملیون ضرر باید بخری بفروشی فقط کم کم زیادش کن
به خدا سه ساله خریدم تازگی ها اضافه کردم در قبمت بالا.. الان صد میلیون بیشتر تو ضررم
صبر کن نگه دار تو باینس لیست شده در اینده..صرافی کراکن.. کوین بیس و رابین هود هم لیستش می کنند… احتمالش زیاده توکن سوزی بزرگ هم انجام بده… من که خودم خیلی تو ضررم… ولی به اینده این ارز خوشبینم.. یقین دارم در اینده دو صفر شایدم بیشتر حذف کنه… احتمال داره در لیست ده ارز اول مارکت قرار بگیره مثل شیبا فقط صبر و تحمل میخواد… هر کسی نظری داره.. من خودم قبلا خیلی نا امید بودم… ولی الان خوش بین هستم… حالا خدا میدونه قسمت ما از این ارز چنده.. دلی مطمنم آینده بسیار روشنی داره…