درد و دل و انتقاد

سلام اقا بابک.
امیدوارم پیاممو ببینید و دوستان دیگه خواهشا جوابی برام نذارن چون فقط مخاطبم ازین نوشته ها اقا بابک هستن…ازتون گله دارم شما ناخواسته یا خواسته ضررتون به من رسید.شایدم مقصر خودم بودم که حرفهای شما رو خیلی خیلی قبول داشتم.روز پنجشنبه عصر شما خبری راجع به نات کوین گذاشتید که در صرافی های امریکا لیست میشه.. و همون موقعه هم رشد بدی از خودش نشون داد..من دراین بازار مرخرف خیلی ضرر دادم..چون نابلد بودم..ماها بود ریپل داشتم سود اندکی ازش دراومده بود که باهاش خرج زندگیمو و بچه دوسالمو میدادم چون همسرم بیکار بود به خاطر فشار مالی ای که دارم و اینکه چندرغازی دستم بیاد و با توجه به خبری که خوندم و حرفهای شما ریپل هامو فروختم و نات کوین گرفتم که به
امید اینکه چندتومنی بده که باهاش اقساطمو بدم..ولی بعد خریدنم نات ریخت و ریپل رشد کرد ازینجا مانده ازونجا رانده بااعصاب خراب موندم و دوشبه که حتی حوصله بچمم ندارم و الان راه پیش و پس ندارم..میگم مقدار زیادی نداشتم ولی با همون امورات زندگیمو میگذروندم دراین وضعیت وانفسا!.. خواهش میکنم ازتون که با توجه به اینکه شما در این صفحه خیلی خواهان دارید ازین تبلیغات نکنین شاید کسی باشه که مثل من دنبال حرفتون بره.ممنون و شرمنده.دوستان ببخشید که اینجا درددلمو گفتم چون هیچ پل ارتباطی ای نداشتم با اقا بابک.

دوست عزیز اولا اشتباه خودت بوده ک با حرف یک سری آدم خرید و فروش کردی
دوما وقتی خودت تجربشو نداری تو این بازار نیا
تعریف از خود نمیکنم ولی من به شخصه ۴ سال بیشتره تو این بازارم
تاریخ عضویتم هم میتونید ببینید ک رو هوا حرف نمیزنم
و اینکه پیام هامم هس
من هیکچس رو ترغیب ب خرید و فروش نکردم و نمیکنم

دوما من طرف کسی رو نمیگیرم خود آقا بابک همیشه گفته خرید و فروش به عهده خودتون
حالا اگه ضرر کردی مقصر ایشون نیس
ولی عوضش تجربه شد واست ک به حرف بقیه گوش ندی و با عقل خودت رفتار کنی
انشالله ک ضررت جبران شه:folded_hands::heart:

ممنونم از نظرتون.
ولی من قصدم مقصر جلوه دادن نیست..دنبال اینم نیستم که بگم اقا بابک مقصرن. لطفا با دقت بیشتر پیاممو بخونید .من هم سابقم یکبار پاک شده نزدیک دوساله تو این بازار هستم ..تازه به دوران رسیده نیستم..
خواستم بگم اینجا خیلی ها روحرف ایشون حساب باز کردن و بیشتر حواسشون باشه قصدم این بود.

طرف هیچ کس رو نمیگیرم
ولی آقا بابک ک همیشه میگفت ریپل رو هولد کنید وصبر کنید
تو اون پیامم گفت ک قصد تبلیغ نداره و صرفا خبر رو منتشر کردن
انشالله ک ضررت جبران میشه یکم زمان میخاد فقط

:folded_hands::folded_hands:ممنونم دوست عزیز

دوست من سلام
آقای m.j
من واقعن از ته قلبم گریه ام گرفت و دلم سوخت …
دسترسی بهت ندارم …اینجام نمی تونم صحبت کنم زیاد چون باید برم… ولی اگر می تونی یه شماره تماس بزار همین جا به موقعش بهت زنگ می زنم و آدرس کیف پولتا رو مسیر شبکه ریپل بده اون مقدار ریپلی که فروختی و ضرر دادی من میزنم به کیف پولت…
تعداد ریپل هاتم بگو چقدر فروختی هموطن من… من رایگان میزنم به کیف پولت…
خدای نکرده نمی خوام هیچ فکری در مورد من بکنی …کاریم به نظرات دوستان ندارم… من فقط برای خدا این کار را میکنم…
ولی قول بده دیگه رو هیچ ارزی به غیر از اون ۵ ارزی که اعلام کردم دیگه سرمایه گزاری نکنی…
XRP…ADA…ALGO…HBAR…XDC
پولدارم شدی نوش جونت …نیازمندان را فراموش نکن…

ادمین محترم خواهشن تایید و پاک نکنید

IN GOD WE TRUST
ما به خدا اعتماد داریم