آقایون . داداشای . گل .من ازین اشغال کشیدم .بیرون .رفتم .باتومی سواپ .کردم .آقا این سود که نداره هیچ .خدا سر شاهده تمام موهای منو سفید کرد . فقد خدا نکنه بیت یک اصلاح بده .خدایی دیگه این بار بدهکار این اشغال میشیم .تمام ارزهای خوب یک پمپ کردین .دریغ ازین اشغال که یکم بره بالا .تا دل همه مون شاد بشه . عین حیوان های موزه خشک شده .فقد با ریزش بیت شروع میکنه ریختن . بلا نسبت این دیگه .چی عنی بود گرفتیم .هرکسی داداش .خاست سواپ کنه درخدمت . هستم 2الا 3تا ارز معرفی میکنم .که تا آخر این بازار .دعا کنید منو .من که رفتم با اونا سواپ کردم .خدایی تا الان چند درصدی سود هم کردم .نزدیک یکسال بود این اشغال هیچ حرکتی نکرد
سلام بعد۱۴ماه دیگه خستم کرد منم میخوام با یه ارز دیگه سواپ کنم نظرتون رو چه ارزی هست شما
زیلیکا بخر یه سال صبر کن
والله داداش .خدا شاهده این همه ارز خوب درجه یک هست تو بازار .که آدم میمونه کدومش رو سواپ کنه یا خرید کنه .اول باید بری چنتا ارز خوب رو پیدا کنی .درموردشون تحقیق کنی .بعد سواپ . یکوقت من میگم با فلان چیز سواپ کن .از شانس بد من دیگه پمپ نمیکنه .اونوقت مدیون شما میشم .بخاطر همین خیلی مسئولیت داره عزیز اگه خودت شروع کنی تحقیق خیلی بهتره .،،،
اقا محسن همشو سواپ نکن این همه صبر کردی پشیمون میشی
ب نظرم اگه میخوای سواپ کنی یه بخشی رو مثلا ۴۰ درصد شو برو اواکس بخر یه ارز مطمعن هست و قیمت ش خوبه اگه بازار صعودی بشه با بازار بالا میره یا ارز دیگه میخری از همون رده های بالا بخر نگاه کن ببین کدوم مناسب تره البته تقریبا بیشتر ارزها واس خرید مناسب هستن
به خدا میترسم بفروشم بعد پامپ کنه.نمیفروشیم بالا نمیره فقط میاد پایین.از ۲۰نفر هم پرسیدم هیچ کسم نیست یه تحلیل درست حسابی بزاره هیچ کس اصلا تحلیلی ازش نداره.نامصب هیچ تحلیلی نداره هر هفته یه کف جدید میزنه