من حدود 1700 تا دارم
بماند به یادگاری
بعید میدونم هر عدد 1 دلار خریدار داشته باشه هر کسی خواست من دونه ای 2 دلار میفروشم و خداکنه 50 دلار روی هر عدد خریدار سود بکنه
اینکه میگن خودش پوله و … داستانه
هنوز صرافی های بزرگ هیچ کدام برنامه ای برای لیست شدن این ارز ندارند.
هنوز برنامه مشخصی برای آینده این ارز اعلام نشده است.
هنوز هیچ نهاد یا شرکتی حمایت نکرده یا بعد از اعلام لیست شدن هیایویی یا ترندی در هیچ شبکه اجتماعی صوت نگرفته است.
هنوز روش کار و توضیحات لازم در خصوص بلاکچین PI اعلام نشده است ( توانایی پردازش چند هزار تراکنش در ثاینه رو دارد و …)
کی گفت نظر بدی؟
سلام
من خریدارم یک دلار
دروغ میگه یک دونه پای هم نداره الان داره افسوس میخوره چرا استخراج نکرده
شاید الان به فکر استخراج افتاده به حرفاش گوش ندید
دونه ای 100دلار میخرم
چگونه میتوان از پشت گوشی ب کسی سیلی زد؟!
هنوز هنوز هنوز هنوز عقب مونده ای هنوز اطلاعاتت صفره وهنوز مغزت آک در حد جلبک هنوز داری میسوزی و هنوزم بهت پماد سوختگی رو پیشنهاد میکنم
برادره من پروژه به این بزرگی موقعی که شبکه بازشه میفهمی چه کسایی،چه شرکتایی پشتش هست،مردونگی تو شماها نمیبینم که میاین نظر منفی میدین،چون تو زندگیتون هیچی نشدین باحرفاتون باعث میشین یسریا مفت بفروشن،بعد پشبمون بشن،داری سکوت کن نداری سکوت کن،ماله مفته۶ساله دنبالشیم.پس بدون گنده هست که ۶سال طول کشیده،بعده۶سال بخاد ۲دلار قیمت بخوره پروژه باکله سقوط میکنه تموم میشه،قیمتش هم دسته ایرانیا نیست،شبکه بازشد تقاضا بالاس قیمتم بالا میره،خودش گفته ما قیمت نمیذاریم روش قیمت دسته اجماع جهانه،یچیزی نمیدونید بلوف نزنید،یکم تحقیق کنید،۴ساله میزنم پای رو ولی اولین باره کامنت میذارم،ماایرانیا باهم نمیخندیم ولی تا بتونیم به هم میخندیم،من همین الان ۱دلار ازت میخرم نقد جیرینگی،مردی بیا بفروش.
دونه 50دلار ازت میخرم پیام بده بهم
به ولله اگه تو یه دونه داشته باشی که اگه داشتی تعصب این ارزو میکشیدی من خودم ۵۰۰ تا دارم و بهتر از همه خودم میدونم چی گنجی دارم بهتره این بمونه به یادگار
بخدا که دروغ میگی از فشارت که نداری🤣
سلام یعنی این که شما ۱۷۰۰ داری
واین همه خبردرمورد تراکنش و…گفته شده بی اطلاعی
خودش جای سوال داره برای کسی که میگه ۱۷۰۰تا دارم اما ..
.
بدنیست در دنیای امروز به روز باشیم
4تادونه بهت میدم 200 دلار لنگم بهم بده
آقا بیا 3تادونه بهت بدم لنگ هزینه های بیمارستانم
خریدارررررررم میخرم فقط بگو چجوری ازتراکنش پرسیدی پس گوشکن میدونی سرعت تراکنشش درثانیه بالای 1ملیون الان سرعتی ترین بلاکچین مال سولاناست 5هزارتا توثانیه
سلام صرافی okx با 3.5میلیارد دلار حجم روزانه رتبه چهارم کل صرافی ها رو داره به نظرتون معتبر نیس؟؟؟؟؟ لطفاً الکی حرف نزنید بدون اطلاعات
سلام عزیز من میدم دونه ای ۱۰۰ دلار
سلام به نظرتون صرافی okxکه رتبه چهار بازاره با حجم روزانه ۳.۵میلیارد دلار معتبر نیست؟؟؟؟،،![]()
آقا بیا 3تادونه بهت بدم لنگ دکتر بیمارستان وبدهکاریم
داری شر میگی کسی که این تعداد داشته باشه خودش لیدر اصلی میشه واسه خیرخواهی تو قشنگ معلومه فشاری شدی یعنی هیچی نداری