سلام عزیزان یه متن مینویسم شاید به دردتون بخوره
من دوج رو روی ۲۰۰تومن و ۱۵۰۰تومن و ۵۸۰۰تومن و ارز شیبا رو روی ۲ریال ،بایننس رو ۳۸۰۰۰۰۰خریدم و هولد کردم الان حدود ۶ساله،از موقعی که هولد کردم اصلا استرس نداشتم و فقط یک ماه یک ماه تووی سایت بالارفتنشو نگاه میکردم ولی یه پولی دوباره اومد دستم یه هفته میشه دارم ترید میکنم و خدارو شکر با ۲۷۵میلیون تونستم ۳۱میلیون سود کنم ولی الان که میبینم جای آرامش رو استرس فراوان گرفته.از عزیزانی که واقعا علم ورود و خروج رو ندارن خواهش میکنم هولد کنید تا اذیت نشین.امیدوارم هیجانی نباشید و با آرامش عمل کنید.امیدوارم همیشه پیش خانوادتون سربلند باشین.
خودت علم نداری که اگر داشتی میدونستی اینجا بازار ریالی نیست ![]()
برادر من فرق هست بین دوج 10 تومنی با 10 تومنی!!!
دوج 10 تومنی دلار 30 تومن بوده
دوج 10 تومنی دلار 20 تومن بوده
دوج 10 تومنی، دوج تتری رشد کرده تتر ریالی ریزش یا برعکسش
خرید و نظراتت رو تتری کامنت بزار
عزیز جان من ۱۳ سال پیش ترید میکردم.. با سیصد دلار وارد شدم.. تا ۳۳۰۰۰ دلار هم رفتم ولی همرو نابود کردم!! حدود ۴ سال پیش وارد ارز دیجیتال شدم.. دوج و شیبا بهم حال اساسی دادن ولی باز هم همون داستان.. ترید!! ترید فقط واسه پکیج فروشی عالیه.. و یا اینکه انقد برنامت عالی باشه و از لحاظ روانی مجرب که بتونی استفاده ببری.. نظر منم هولد با داشتن هدف بهترین حالت توی ارز دیجیتاله!
چیزی که باعث شد الان خونه و ماشین خوب دارم و یه پس انداز دلاری مطمئن..
اگه جای ترید از اول هولد میکردم ارزامو صدها بار زندگی بهتری داشتم و میتونستم دست خیلیارو بگیرم..
اگه حرفه ای نیستید ترید نکنید یه سرابه!
از قدیم گفتن حرف رو بنداز زمین اونی که قراره حرف رو بگیره خودش میگیره.
توی کشورمون همیشه تورم بوده و هست،اینجا همه اونقدر باسوادن که وقتی میگم ۶سال پیش میفهمن که دلار اون موقع ۲۰تومن بود یا سی تومن.اگه میدونستم تو اینجایی حتما به صورت بیسوادی توضیح میدادم
من هم تجربه شما رو کردم
میگم هولدر بمونی مدت طولانی بهتره تا ترید
![]()
![]()
![]()
![]()
واقعا فروش دوج کوین خیلی اشتباهه
دو سال پیش اگر نفروخته بودم الان اینجا هر روز نمیومدم گریه و زاری … ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اینا فرق تتر رو با ریال نمی دونند
زیاد بهشون فشار نیار بیشتر ازین نمیکشند
![]()