دوستان ما همگی دوست داریم با قیمتای بالا باز بشه.ولی باید واقع گرا باشیم.باید بفهمیم ارزش بازار یعنی چی.با این قیمتایی ک ماها میگیم مارکت کپاز بیتکوین هم میزنن بالا.تعداد سکه رو ضربدر قیمت بکنید ارزش بازارش مشخص میشه.بنظر من ک خیلیاتون دیسلایک میکنید بین قیمت ۱تا ۱ونیم دلار باز میشه و بعد یواش یواش ب سمت قیمت 3.14دلار میره.دیسلایک کنید تا ببینیم روز موعود رو
خب حالا برو مشقاتم بنویس
صبر کن شبکه اوپن بشه ببینیم بازم میایی اینجا
اگر میزان ورود هر کیف پول به صرافی برای تبدیل به تتر 0,01pi باشه و میزان pi قفل شده و استخراج نشده از ساپلای کل کم بشه و بعد تعداد باقی مانده گزارش بشه , باز هم قیمتت همینه
من باید چیکار کنم ؟ کسب هست کمک کنه ،؟؟ ایردراپ pi مدرک شناسایی می خواد ، به ما نمیدن یعنی ؟؟؟
تعداد کوین در گردش حدود 700 میلیون هست. حساب کن ببینم چجوری از مارکت کپ بیت میزنه بالا
(6 میلییارد و خورده ای تعداد کل کوین های استخراج شدست. 1 میلیاردش در دست کاربراس و از این یه میلیارد حدود 300 میلیونش از سمت کاربرا قفله حداقل به مدت 6 ماه. مابقی 5 میلیارد همه از دم مربوط به اسخر نقدینگی و سهم تیم سازنده و … هست که البته همه قفل هستن. منبع سایت explorepi.info.
پست قیمت بین 40 تا 100 میتونه منطقی باشه.
جالبه دو تا دیدگاه به وجود اومده یکی دیدگاهی که معتقده قیمت gcv هستش که با اینکه احتمالش رو خیلی ضعیف میبینم ولی کاری بهش ندارم چون بنظرم محال ممکن هم نیست در صورتی که نهاد هایی مثل بلک راک و ون گارد پشتش باشن ، ولی دیدگاه دوم کسانی که دم از یک دلار و دو دلار و اینا میزنن که دو حالت دارن این اشخاص ، یا از شدت سوزش چنین حرفی میزنن یا باید ساقی شون رو عوض کنن یا واقعا اونقدر احمق هستن که درک نمیکنن پروژه ایی که فقط ایردراپش ۶ سال طول کشیده و قبل از اون سالهای سال مراحل تحقیق و توسعه و زیر سازی رو پشت سر گذاشته با این بستر بلاکچین فوق العاده و سرعت تراکنش عجیب و غریب و نزدیک به صد اپلیکیشن برای خرید در حوضه های مختلف ، چطور میاد در نهایت یک دلار و دو دلار قیمت بخوره ، و اینکه تیم مرکزی هم بارها رو بارها گفته که سیستم پای نتوورک با هزاران هزار رمز ارز دیگه ایی که جز نوسان گیری و کسب سود به جز موارد خیلی محدود ، هیچ کاربرد دیگه ایی ندارن ، فرق میکنه
آی دی کارت بگیرید. در تلگرام گروه معتبر هست
تماس بزن راهنماییت کنم 09923868819