درخواست نظر در مورد اتریوم

۵ سنتم میاد ولی نخر چون اسکم شده الان فقط تیم خالی میکنه بعدم یه ارز مردس که یکی یکی از صرافی ها حذف میشه عین روز برام روشنه

رو چه حسابی میگی اسکم؟ کل هولدرهای اصلیش دست به دارایی خودشون نزدن، اگه میگی اسکم توضیح و دلیل منطقی بیار که استفاده کنیم، اینکه خریدی سود بهت نداده زده توی ذوقت یه حرفه، که باید دامنه صبرتو بیشتر کنی، زمانی که به دوستان و اطرافیان می‌گفتیم سولانوی شش دلاری بخرید کسی جرات خرید نداشت، زمانی که دوج بود ده ریال به هر کسی می‌گفتیم خرید کن جرات نمیکردن، همین خزعبلات شما رو تحویل ما می دادند، این ارز فعالیت داره توی توئیتر اعلام برنامه های تلویزیونی که دعوت شدند رو ساعتش رو گذاشتند یعنی اسکم؟ بهتره صبرتو توی ارز بالا ببری ، همین کاردانو زمانی که از دو و نیم دلار ریخت رسید به سی سنت همه همین حرف های تو رو میزدن،
من نمیخوام مقایسه کنم ماگا ترامپ رو با کاردانو یا سولانو، چون فعالیت خاصی توی شبکه انجام نمیده، ولی تا الان نزدیک دو و نیم دلار سرمایه برای کارهای خیریه انجام دادن و این اتفاق مثبتیه،
دقیقا همون زمان که دوج ده ریال بود بخاطر همین فعالیت های انسان دوستانه ش مردم دوسش داشتند تا رسید به اینجا که ایلان ماسک حمایت کرد ، خلاصه حرفم اینه بهتره اگر دلیلی برای اسکم بودن این پروژه داری با دلیل و مدرک بگی
امیدوارم در سود باشی

وقتی رسید روی ۲۰ سنت حتما میام اینجا ملاقاتتون میکنم ،قطعا همه این بلبل زبونا اون روز قایم شدن
صد در صد مطمئنم این میاد رو ۲۰ سنت

عشق من سمبل جان؛ بیاد روی بیست سنت مجددا خرید میزنم، اون ارزی که ریشه نداره ارز اصلی ترامپ که خود ترامپ عرضه کرده، این ارز حتی بعد از ریاست جمهوری ترامپ و مرگ ترامپ هم می‌تونه به برنامه ی خودش ادامه بده بستگی به تیمش و اهدافش داره، که برای من با ارزشه، حالا تو بیا حتمن سر بزن ، خوبه تو همین هفته ی گذشته دو سه تا خبر خوب از این ارز اومد بیرون نمی‌دونم شماها چه فازی دارید؟ با خبر و مدرک و تحلیل صحبت کنید والا خوشحال میشیم به این نتیجه برسیم که اگر تصمیم درست اینه که بفروشیم بفروشیم والا تعصبی روی این ارز ندارم، پلکانی خرید میزنم
میگه اشتباه ؟ توضیح تخصصی و درست بده حتمن به حرفت گوش میدم ، کسی دنبال ضرر نیست و تعصبی هم برای این مسئله ندارم

ما تصمیم گرفتیم به مال مون آتیش بزنیم تورو سننه برو پی کارت دیگه موجود بیخود تر از تو ندیدم

من می خوام صرربکنم به توچه.خداکنه نه۲۰سنت بشه۲سنت که من بیشتربخرم.دوستان صبورباشید

عقل کل تیمش تو ۱۷ دلار خالی نکرده بعد تواین قیمت بیاد خالی کنه چرا چرت وپرت میگی

از روی باد معده ش میگه اسکمه ‌اینم مثل سامان صادقی یه چیزی انداخته تو دهنش،میگه اسکمه.سامان صادقی به بیت کوین هم میگه اسکمه زیر همه ارزها بغیر از بیلی،که خودش خریده و ریزش داشته زیر تمام ارزها میگه اسکمه نخرید .خدا نکنه ۵درصد این ارزها بریزه امثال این دوستان روانی میان میگن نگفتم نخرید میریزه.این آقایان احتیاج به تیمارستان دارن ولی نمیدونم چرا آزادانه دارن میگردن .اگه قرار بود کسی بحرفشون گوش بده تا بحال داده بود هر روز .روری چندتا پیام میزارن و میگن اسکمه
.معذرت میخام گ و ه خوری مزه اش،یکباره نه که هر روز

گیریم حرف تو درست اصلا بشه صفر خوب تورو سننه.مگه مال توهست هرکسی اختیار سرمایه اش،رو داره .نکنه فکرمیکنی همه اینا که این ارز رو خریدن پدرهای توهستن که میترسی ارثی برات نمونه که اینقدر سنگ به سینه میزنی .چهل پدر. مادرت تو رو از جهاد نکاح آورده. که به ضرر کردن همنوع خودت اینقدر خوشحالی روانی

اون موقع ترامپ ارزی نداشت از اسمش استفاده کردن ، الان خودش ارز رسمی داره. یا احمقی یا خودتو زدی به حماقت

من واسه عاقلا نوشتم تو معلکم الحالی هر کار دوست داری بکن😁