آلت سیزن: فرصت یا فریب؟

میگما دوستان ی صحبت دارم خدمتتون . با فریب آلت سیزن جوری بردنتون توو ضرر ک خدا داند .. ثانیا اگ دلار بالا نرفته بود الان متوجه ضرر واقعی میشدیم … ب نظر من ارزها صعود خواهند کرد ولی گول این آلت سیزن و هزاردرصد و فلان و چنان رو نخورید .. با ی سود معقول آلت کوین هارو رد کنید … نمیگم بفروشید خودمم نمیفروشم ولی ب محضی ک سود کردید خود دانید چکار کنید .. قبلا هم گفتم ۹۰ درصد جهنمه ‌… ده درصد بهشت … مواظب خودتون باشید … آلت سیزن واژه ای زیبا برای چپاول جهان سوم … اینو چهار سال پیش ک ی آلت سیزن واقعی بود دیدم … وای چقدر سود داد بازار ولی در عرض دوماه هم سودمون پودر شد هم اصل پول … امروز رو نمیدونم صاحب بازار چ نقشه ای داره ولی مطمئن باشید نقشه قشنگی واس ما نیست

تا نیمه دوم اسفند بهت میگم. الت سیزن چیه

تا طمع شما مهار نشه هیچی درست نمیشه؟ چرا سود آنچنانی کردی ولی طمع کردی که بیشتر بشه؟؟

نابلد بودیم بیشتر تا طمعکار و الان دارم میگم گول نخورید با وعده الت سیزن و سودهای هزاردرصدی و فلان و چنان .. اگر ب سودی ک معقول باشه و خوب باشه رسیدید درست تصمیم بگیرید و اون تصمیم رو با عقل خودتون بگیرید ن با حرف من یا کس دیگه .. حرفای منو درست بخون متوجه شی