تحلیل ریپل و دیگر ارزها

درود بر شما…
خواستم ببینم ریپل هنوز ریزش داره و ممکنه به زیر 2دلار هم بیاد…

2 لایک‌کرده

سلام! در مورد ریپل (XRP) باید بگم که الان قیمتش حدود ۲.۳۸ دلاره.

از نظر تکنیکال، ریپل تو محدوده‌ای بین ۲.۲ تا ۲.۷۰ دلار در حال نوسانه. اگه قیمت بیاد زیر ۱.۹۵ دلار، ممکنه ریزش بیشتری داشته باشه. اما اگه بتونه بالای ۲.۷۰ دلار تثبیت بشه، احتمال رشدش بیشتر می‌شه.

از نظر فاندامنتال، ریپل با بانک‌ها و مؤسسات مالی زیادی همکاری داره، ولی هنوز درگیر مسائل حقوقی با SEC هست که می‌تونه روی قیمتش تأثیر بذاره.

در کل، اگه حمایت ۱.۹۵ دلاری از دست بره، احتمال ریزش زیر ۲ دلار وجود داره.

1 لایک

سلام…من توضیحات دوستمون رو به صورت تصویری میدم :
منظور از رینج این ناحیه است :

حالا چرا میگه اگ اومد زیر 1.95 ریزش بیشتر ؟

دلیلش تصویرزیر در تایم ماهانه است:

و اگر خیلی بخوایم بد بین باشیم در تایم فریم 3 ماهه هم میتونیم ببینیم که کف بلند مدت در صورت شکست اون نواحی کجا میتونه باشه!!!

به تصویر سه ماهه نگاه کن !!! کندلها شادوهای بلندی داره اگ تا 50 روز دیگه همین رینج زدن ادامه بده و نتونه شادو رو بپوشونه احتمالا به معنای یه اصلاح سنگین تر در اینده خواهد بود…
دیدت رو اینجور کنی خیلی راحت میتونه وضعیت بازار رو درک کنی…

بدترین سناریو ممکن هم اینه که یه بالایی بزنه بعد دوباره برسه 2 دلار و این بار 2 از دست بره اونوقت فرار کن !!!

سناریو خوشبینانه ام اینه 2 رو نگه داره و بره سمت سقف و شکست احتمالی اون(البته این ارز فاندامنتالیه یهو میبینی ترامپ یه تصمیم اقتصادی مهم گرفت در این زمینه و اونوقت تمام این خط و خطوط به هیچ حساب میشن…)
این سطوح رو به خاطر بسپار و بعد فقط اخبار رو دنبال کن چه مثبت چه منفی..

3 لایک‌کرده

سلام من هم تحلیل کنم

1 لایک

نقش راه xrp

خطوط قرمز میان مدت
وخطوط ابی بازگشت مجدد
و خطوط بنفش دو نهنگ در خواب فرو رفته

الان ریپل روی ۲ دلار و ۴۰ سنت هست امکان صعود این ارز تا چند هست؟ و احتمال ریزش دوباره هست؟

1 لایک

ریزش هست وصعود فعلا نمی بینم مگر خبری بیاد که روند بازار عوض کنه

3 لایک‌کرده

تشکر از لطف شما من پیام های شما را دنبال می کنم

1 لایک

من به شما یه حرفی میزنم دقت کنید از این که پیگیر هستید عالیه ولی یه تریدر به هیچ عنوان در مارکت باز کرد نمی پره داخل مارکت باید به نقطه خودش برسه تا اونجا حرکت کنه اگر همه میگن صبر کنید یعنی این که زمانش رسید میخریم نرسیدم دفع دیگه
متاسفانه من خیلی درگیری این هفته ام بالاست با چندتا ارگان دارم قرارداد میبندم
وگرنه روزی ده تا اوردر خرید فروش میدم

3 لایک‌کرده

تشکر به خدا قصد من گرفتن وقت شما نیست همین که اطلاعات می دهید ممنونم، خدا خیرت بده و برات از همه طرف بسازه

3 لایک‌کرده

شما وقت من نمیگیری من لذت زندگیم اینکه دارم میام اینجا وگرنه ترید خودم انجام میدم

4 لایک‌کرده