آیا آمریکا به ما سود می رساند؟

کاملا درسته این آمریکا کشوری که نفت کشور سوریه وعراق رو غارت می‌کنه و رفتن افغانستان که مواد مخدر رو نابود کنن که تولید 3برابر شده. این آمریکاها به نظر خودتون به ما سود میدن… من خودم اسپات خریدم پولم از 600میلیون شده 100میلیون بیت از 14000هزار اومده تا 96000ولی آلت لوین بالا نرفتن# پایین اومدن. بیت کوین ابزاری شده برایه درآمد خودشون … این دامینس میگفتن ،تا 60 نمیره رفت تا 65. شایدهم تا75 بره ولی من فروشنده به این قیمت ها نیستم fet داشتم با سود ناچیز فروختم om داشتم اونم با سود ناچیزی فروختم. در کل صبر صبر صبر درخت تلخ است که ثمره‌اش شیرین است یاعلی

دوست عزيز بيخيال آمريكا شو يكم مطالعه كن و به تحليل خودت اعتماد كن! آمريكا مگه يقه ماهارو گرفته يكي يكي گفته بياين توي كريپتو؟؟؟
تا كي ميخوايم نابلدي خودمونو بندازيم گردن آمريكا؟؟:sweat_smile:

هولد بیخود دیگه هر روز هزاران آلتکوین جدید میدن بازار ترند میشن قبلی ها دیگه هیچ رشدی نمیکنن کلن بازار ارزهای دیجیتال همش دوزدی از مردم تا وقتی که دست مردم باشه آلتها بالا نمیرن حتی صد سال هولد کنن بدتر میشه بهتر نمیشه وقتی همش خودشون خریدن فقط اون موقه بالا میبرن کلن از هولد آشغال تر تو مارکت نیست فقط نوسان گیری تو موقعیت خوب 10%20% سود ببند

چرتو پرت نذار باجناق باز

اره وجدانا مثل دولتمردان که همه گرونیهای کشوررا میندازند گردن امریکا وتحریم بگو اخه گرون شدن گوشت ومرغ وتخم مرغ چه ربطی به اون داره .اره بخدا دمت گرم