یه مقدار کم پایین و بالا رفتن رو کار ندارم ولی کم کم دارم نشونه های خوبی میبینم
معاطل نکن خودتو از نشان خوب خبری نیست بزار ی سری مال باخته بدبخت نقد کنن برن بیرون با این حرفات نزار بیشتر فرو برن
به نظرم آدم نپخته و کلا ) در کل می گم بی سوادی هستی در زمینه ارزهای دیجیتال.چند دلیل می آرم دوستان خودشون متوجه می شن.۱ : یادت نرفته که یک ماه پیش اومدی گفتی این gme اصلی نیست و فیک ۲: در شرایطی که اکثریت مطلق آلت کوینها کدهای جدیدی ساختند تو این یکی دو هفته و بشدت ریختند تو صرفا gme رو صرف نظر از بازار و بقیه آلت کوینها بررسی می کنی.۳ آدمی هستی که نشون دادی صرفا دنبال لایک هستی و در کل نمی تونی هیجاناتتو کنترل کنی.در پایان دوستان نیکلا اگه یه ذره یه سری چیزها رو میدونه در کل رو حرف های ای آدم خرید و فروش نکنید.سعی کنید با در نظر گرفتن تمام بازار مثل حرکت بیت کوین دامیننس بیت کوین و حرکات خود gme کار کنید. موفق باشین
کاملا موافقم باهات
اولا همیشه حرفای من دیسلایک میخوره منم اون حرفارو از قصد زدم و نوشتم چون اعصابمو خراب کردن رو 0045گفتم بفروشید میاد پایین دیسلایک دادن از لج گفتم اسکمه …و گر نه من خودم جز اولین خریداران gmeبودم و از هر قیمتی که فکرشو کنی خریدم قبلا کلا تو این چت من بودم با سه یا چهار نفر دیگه مارکتش اون موقع فکر کنم ۲ میلیون بود … خودم خیلی وقته ازش خریدم نصف نوسان نصف هولد…بعدم تو در حدو اندازه ای نیستی راجب من نظر بدی تحلیلی داری درباره ارز بده اینجا چت gmeهست ن چت نیکلا همه کارشناس تحلیل من شدن اصلا من بیسواد تو با سواد بیا ملتو راهنمایی کن همینجور میکنید آدمو سر لج میندازید