سلام شب شماهم بخیر خوشی خدا کنه اینجوری که شما میگین بشه من یکی که کلا داغون داغونم هم ازین ارز وهم جم وهم فلوکی
انشالله که تمام عزیزان سالم تندرست باشند سود خوبی از بازار ببرن مهم نیست من ضرر کنم حاضرم ضرر کنم تا این دوستانم سود کنن موفق بشن و سربلند انشالله
زنده باد .
حاجی یه نگاه به ارز ilv و
Dose
Any inu بنداز. این دوتا چندمنظوره ای هستن اون عده که سر درمیارن میدونن چی میگم اگر صبر دارید رو این سه تا یک نگاه بندازید نه یک شبه بخواهید میلیارد بشید
ilv در هاوینگ و آلت سیزن
واقعا تا ۲ ازار دلار رفته الان هم ۱۹ دلار هست
حق نگهدار تک تک شماها ایرانیان عزیزترازجانم پرسود باشید و از هر نفوس بد دور بمانید
دوستان بعد از سود کردن بگید خیربیینه
من بررسی میکنم هر ارزی که خوب بود بهتون معرفی میکنم اما رمز ارزهاتون را نفروشید و ورود بزنید اگر کف خریدید بگذارید باشند اما قله خریدید صبرکنید کف سازی بشه دوباره خرید بزنید تا ضرر نکنید
سلام عرض ادب ببخشید آقای پور حاجی شرمنده باز دوباره بونک جم فلوکی وغیره… رسیدن سود 1000درصدی دادن الان نوبت ارزهای آمریکایی رسیده تورا خدا کسی را تشویق نکنید اگرم گفتید راهنمایی کردین آخرش بگین بازار غیر قابل پیشبینی هست شاید سقوط کنه
دوستان ببخشید ببخشید شرمنده همه ای شما عزیزان به جز خودتون به حرف هیچ کسی اینجا خرید نکنید بعدا درد وضرر روحیش ده برابر بیشتر ازینه که به فکر خودتون میخرید
البته من اصلا قصد توهین یا بی ادبی به آقای پور حاجی نمیکنم شاید قصد ایشان راهنمایی یا سود رسوندن به کسی باشه من از شما عذر خواهی میکنم لطفاً کسی را تشویق به خرید نکنید ممنونم ببخشید