تحلیل و انباشت ارزهای آمریکایی

آیا بونک‌ اولین میم کوین شبکه سولانا نیست؟

آیا کل بازار در این اصلاح های اخیر اصلاح نکردن؟

آیا کریپتو بازار یک شبه پولدار شدنه؟

آیا بونک‌ رشد 500 تا 1000 درصدی رو در این سایکل نمیبینه؟

به نظر شما بیت کوینی که روزی 2 دلار بود و الان شده 100 هزار دلار نمیتونه در آینده بشه 200 هزار دلار؟

آیا در این سایکل شاهد بزرگترین آلتسیزن تاریخ خواهیم بود؟

من کل زندگیم رو فروختم و هر روز در حال انباشت کوین های آمریکایی هستم

خیلی زود پیام میزارم برای اون دسته از افرادی که نتونستن حرفایی منو امثال منو باور کنن و به سلام گرمی بهشون میکنم

شبتون بخیر :rose:

سلام شب شماهم بخیر خوشی خدا کنه اینجوری که شما میگین بشه من یکی که کلا داغون داغونم هم ازین ارز وهم جم وهم فلوکی
انشالله که تمام عزیزان سالم تندرست باشند سود خوبی از بازار ببرن مهم نیست من ضرر کنم حاضرم ضرر کنم تا این دوستانم سود کنن موفق بشن و سربلند انشالله
:bouquet::bouquet::bouquet::bouquet::bouquet::bouquet::heart::heart::heart::heart::heart:

ریپل کاردانو و دیگه کدوم ارزها رو دای آمریکایین

ارزهای آمریکای شامل ریپل کاردانو و دیگه کدوم ارزها است

زنده باد .
حاجی یه نگاه به ارز ilv و
Dose
Any inu بنداز. این دوتا چندمنظوره ای هستن اون عده که سر درمیارن میدونن چی میگم اگر صبر دارید رو این سه تا یک نگاه بندازید نه یک شبه بخواهید میلیارد بشید
ilv در هاوینگ و آلت سیزن
واقعا تا ۲ ازار دلار رفته الان هم ۱۹ دلار هست

حق نگهدار تک تک شماها ایرانیان عزیزترازجانم پرسود باشید و از هر نفوس بد دور بمانید
دوستان بعد از سود کردن بگید خیربیینه
من بررسی میکنم هر ارزی که خوب بود بهتون معرفی میکنم اما رمز ارزهاتون را نفروشید و ورود بزنید اگر کف خریدید بگذارید باشند اما قله خریدید صبرکنید کف سازی بشه دوباره خرید بزنید تا ضرر نکنید

داداش بنظرت این یکی دو روزه بونک بالا میره یا پایین؟ میخام پایین رفت بخرم،

سلام وقت بخیر فلوکی هم امریکایی؟؟

هیچی حالیت نیست

سلام عرض ادب ببخشید آقای پور حاجی شرمنده باز دوباره بونک جم فلوکی وغیره… رسیدن سود 1000درصدی دادن الان نوبت ارزهای آمریکایی رسیده تورا خدا کسی را تشویق نکنید اگرم گفتید راهنمایی کردین آخرش بگین بازار غیر قابل پیش‌بینی هست شاید سقوط کنه
دوستان ببخشید ببخشید شرمنده همه ای شما عزیزان به جز خودتون به حرف هیچ کسی اینجا خرید نکنید بعدا درد وضرر روحیش ده برابر بیشتر ازینه که به فکر خودتون می‌خرید
البته من اصلا قصد توهین یا بی ادبی به آقای پور حاجی نمیکنم شاید قصد ایشان راهنمایی یا سود رسوندن به کسی باشه من از شما عذر خواهی میکنم لطفاً کسی را تشویق به خرید نکنید ممنونم ببخشید :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands: