دوستان من چند ساله در این بازار فعالیت دارم.امروز تعدادی پای ب صرافی okxانتقال دادم طبق گفته صرافی از تاریخ ۱۲/۲میسه انتقال داد ک من امروز انجام دادم.ندیدم ارزی با این سرعت انتقال بده واقعا سرعت انتقال بالا هست.حالا شاید چون شبکه فعلا خلوت هست سریع انجام داد یا شاید واقعا شبکه سریع هست.تمام ارزهارو معامله کردم اکثرا یک سی ثانیه تا یک دقیقه طول میکشه بیت کوین ک خیلی کنده.ولی پای تا کلیک کردم تو ۳ثانیه پیام صرافی اومد ک واریز شد ایکس مقدار.اینو گفتم ک درجریان باشید شبکه پای کانلا متفاوت هست نسبت ب بقیه
روچند تومان فروختی به صرافیییی،؟؟؟ روچند تومان میخوای بفروشی چه موقع واست نقد میکنه ؟میشه توضیح بدی؟؟؟؟
هموز ک باز نیست ک بخوای بفروشی.الان میتونی واریز کنی ب کیف پول صرافی .باید صبر کنی تا شبکه باز بشه عرضه و تقاضا قیمت رو مشخص میکنن
به نظر من قیمتش خوب میخوره ،بالای 100دلار قیمت میخوره کمترین قیمت بالای صد هست اگه قرار بود بعد از چند سال قیمت پایین بخوره سال اول لیست میکردن تا الانم بالای چند صد دلار بود هیچکه نمیاد سرمایه گذاری چندین ساله را مفت بده صرافی، این شاالله که یه قیمت خوب بخوره
چجوری وقتی هنوز پای لیست نشده و وجود نداره تو صرافی تو انتقال دادی ؟؟! فقط اینایی که لایکت کردن !!
داداش چند روزه که این امکان فراهم شده و میشه پای رو اگه آزاد باشه به صرافی های از پیش تعیین شده انتقال داد
انتقال به صرافی از ۱۲ فوریه باز بوده دوست عزیز. نگفته فروختم!! گفته به کیف پول صرافی انتقال دادم!!! میدونی؟فرق داره این دوتا باهم!!!
بنده خدامیگه انتقال داده نفروخته که هی میگین چه جوری فروختی؟بله انتقال انجام میشه ولی معامله انجام نمیشه تا اینکه شبکه قیمت اعلام کنه..
چ ربطی ب لیست شدن داره انیشتین ؟ی توضیح کامل بده ک از کجا فهمیدی ک نمیشه انتقال داد؟
قیمت گذاریش ربطی به چن ساله بودنش نداره…