وضعیت آلت کوین‌ها و سوالات

سلام‌ این چه وضعه خدایی اگه کسی چیزی میدونه بگه بلخره بالا میره یا نه وضعیت آلت کوین ها چجوری میخواد بشه

من حس میکنم بازار یه ریزش دیگه داره
و اون شادویی که ۱۰ روز پیش زد بادی‌ش ساخته بشه.
و آلت کوینا یه کف دیگه بزنن

وضع الت کوین ها امسال عالی خواهد شد اینقرر شاخه به شاخه نپرید
من رو دوکو سرمایه گذاری کرده بودم از بس گفتن آشغال خریدی. فروختم الان ۷۰۰ درصد سود داده
گوش به حرف کسی ندهید نقدینگی دارید

باز هم کف قیمت هستن خرید بزنید

آلت سیزن شروع خواهد شد. گوش به حرف کسی ندهید که توکن ها را بفروشید اگر فروختی بازنده هستی
صبر صبر صبر
اگر نداری همه سود میکنند غیراز اونکه عجول هست و شاخه به شاخه میپره

بازار ارز دیجیتال بیش از 50درصد برای بیت کوین سند زده شده و در آینده هم حتی به بالاتر از ۶۰درصد هم سند رسمی و منگوله دار زده میشه،آلت کوین ها هم بستری برای فراهم شدن این امر و به مانند پستانی برای شیر دادن به این طفل معصوم انجام وظیفه خواهند کرد،البته افرادی که در دامنه های بیت کوین (کف رو هیچکس نتوانسته تشخیص بده و نمیتوان هم تشخیص داد) وارد آلت کوین ها بشه،بشرطی که عمر هولدریش کمتر از سه ماه باشه،میتونه منفعتی کسب کنه و باقی افراد اللخصوص قدیمیترها یک روزی بواسطه تورم دلار به ارقام ریالی خودشون میرسند،
چونکه در جملاتم میبایست از حتما و صددرصد هم استفاده کنم، عرض شود پاراگراف بالا حتما و صد در صد حقیقت داره و به واقعیت هم تبدیل خواهد شد و قطعا و بازهم حتما و صددرصد ارزهای بسیار محدودی،متشکل از ارزهای تازه وارد و درصد ناچیزی از ارزهای نامدار و درصد ناچیزتری از ارزهای غیر نامدار از این قائده مستثنا خواهند بود،اما پیدا کردن این ارزها هنر و خرد و علمی خاص میطلبه که امیدوارم شما و دوستانم از چنین گروهی باشید،
در آخر هم به رسم همیشگی اول بابت طولانی شدن متن و دوم برای اینکه باب میل افراد کامنت نگذاشتم،عذر می‌طلبم.
خودم طالب نیستم کامنتی بزارم که باعث حال خرابی کسی بشه ولی کتمان واقعیت و ندیدن حقایق،هنر کج فهمی و بیخردی میطلبه، که من چنین هنر و پتانسیلی رو نداشتم و نخواهمم داشت.

باز حرف مفت و بی پایه، اگر مستندات و تحلیل داری، رو کن وگرنه گفتن آرزو ها و عقاید شخصی هیچ ارزشی نداره

حرف حساب دمت گرم

درسته ،یهو میره بالا

اللن پیشنهادت چیه چه ارزی بخریم

پیشنهادم اگر نقدینگی داری
Ilv
و Dose
را بهتون پیشنهاد میدم اما با صبر و حوصله به سود برسی

رمز ارزهای که پامپ شدن احتمال ریزش دارند همیشه هرروفت برگشت هم داره همیشه نمیتوان دید داشت که یک رمز ارز به کهکشان راه شیری برسه

من از. روی هوا حرف مفت نمیزنم
دیدم که میگم بیت رفت ۱۰۹ هزار کدام یک از شماها روی ۷۷ هزار خرید داشتین و در اوج فروخته باشید
بعداز پامپ همه شماها قصد خرید دارید اما بهترین گزینه ها را بهتون پیشنهاد میدم با تضمین که در این بحران خرید بزنید و طمع نکنید

هزار رمزبرتر داخل صرافی اگر پامپ نشدن روی چارت اصلی
من اول ilv
را پیشنهاد میکنم البته نه با فروختن دیگر رمز ارزهاتون

رمز ارز dose هم چندمنظوره ای هست
Any inu هم چند منظوره ای هست
و تمام رمز ارزهای به این رمز ارز ها نیاز خواهند داشت در آینده نچندان دور
و عزیز شما فکر نکن من بد هموطنان خودم را میخواهم من نمیخواهم سرمایه کسی نابود بشه

بد خواستن برای دیگری بازتاب آن به زندگی خودم خواهد شد
پس شما اگر در نوک قله خرید زدی منتظر پامپ تاریخی نباش خیلی ها در نوک قله خرید زدن و مردم را دعوت به نابودی میکنند
شما این رمز ارزها را یک سوم سرمایه خود را اگر نیاز نداری و صبور هستی ورود بزن اگر ریزش ۱۰ درصدی داشتی بازهم خرید بزن تک تک قیمت های خرید را بنویس بعد طمع نکن با ۲۰۰ درصد سود بفروش نه سقف تاریخی ۵۰ هزار درصد تا نتیجه بگیری