آیا امکان تکرار رشد سریع قیمت وجود دارد؟

پارسال همین وقتا بود قیمت از0.0012 ظرف 5 روز به 0.0055 رسید. احتمال داره بازم چنین رفتاری رو تکرار کنه

تا دو هفته آینده بازار رو به خوب شدن میکنه بازار که ریخت قبلش گفتم هیچ نشانه مثبتی نیست بعد بازار ریخت اون موقع دیسلایک حرفی که زدم جر خورد …الان میگم نشانه های مثبتی وجود داره و تا دو هفته آینده رو به بازار خوب میریم حالا نمک نشناس زیاده شما دیسلایک کنید …ولی اونی که تحلیل درست گرفته خودش جواب این آدمای دو زاری رو بده و گر نه چیزی از شما ها گیر من‌نمیاد راهنمایی کنم چه سودی دارین ؟غیر اینکه دهنو باز کنید چیزی که نمیدونم چیه طلبکاری کنید !!!چه خیری دارید که فکر میکنید کسی میخواد گولتون بزنه یه سری آدم ۱۰۰ دلاری دیگه اینهمه ادا نداره

از گروه ما خوب کپی میکنی اینجا برا مردم :joy:

کارت درسته رفیق

حیف که نمیتونم اینجا اون چیزی که لایقته بارت کنم
نتیجه تحلیل های گروهتون قیمت ۰.۴ که بشین تا بیاد
پرنده ای که تابستان دونه جمع میکنی زمستون یادت میره کجا گذاشتیش

آقا من با ۴۹ سال سن و کلی تجربه باز رو حرف شما حساب می کنم البته نیمچه تحقیقی هم تو سایت تریدینگ ویو و خبرگزاری ها می کنم با معیار درست بود عمل می کنم خوشبختانه هیچ وقت قطعیت نگفتید ولی اکثرا درست بود
دمت گرم
سودهات چندین برابر بشه :victory_hand::victory_hand::victory_hand::folded_hands::folded_hands:

گروه شما ؟خدا شاهده این گوشی دست من غیر چت این برنامه کلاااااا تو هیچ گروهی نیست دنبال دشمن ساختگی نباش عشقم این صددفعس میگی تو کامرانی !!!من تو کل خاندانمون کسی اسمش کامران نبوده !!!خیلی قدرت تخیلت بالاس جالبه

خوب اگه به تحلیل‌های گروهتون اینقدر اطمینان داری و بخیل هم نیستی بیا بگو تا ملت سود کنند وگرنه اگه اطمینان نداری و یا بخیل هستی ،پس خاموش باش