اعتراض به سمی کردن فضا

جناب NO NAME بنده 4 تحلیل در این صفحه به نشر گذاشتم . جز یکی که به وضوح نوشته ام لبه ی مرگ یا زندگی که اون هم سناریو ی خودم رو عرض کردم و در اون نوشتم مبنای خرید و فروش قرار نگیرد. مابقی تحلیل ها به اهلش و همون یکی هم به اهلش خیر و برکت رو رسونده ، من متوجه سخن شما نمیشم شما متن و تحلیل بنده رو برش زدید و قسمتی که دوست دارین رو اینجا بازگو میکنین .تحلیل بنده در این صفحه موجوده و دوستان میتونن اون رو نگاه کنن. اساس دنیا ریاضیات و آمار و احتمالات هست چه خوش است که آدمی با اندکی علمی که کسب میکنه بتونه چراغ راه عده ای هم باشه . بنده از شما نه کینه ای به دل دارم نه چیزی . ولی دوستانی بودن که فانتوم 1.46 دلاری رو با باور این که به 5 دلار میرسه به خورد عموم دادن و عده ای هم بودن که تارگت های 5 دلاری در آخر امسال میدادن. اما بنده با توجه به تحلیل هایی که کردم و در این صفحه موجوده در سقف فانتوم هشدار دادم. منه ناچیز هدفم اندک کمکی بوده و بین سخنان شما و من مردم و این صفحه شاهد که هم پیام ها هست و هم تحلیل ها .
پس سمی کردن فضا و به ناحق سخن گفتن راجب شخصی درست نیست.

ممنون از تحلیلتون.عزیز الان تارگتی ک شما براش در نظر دارید چیه آیا ب روند صعودی باور دارید؟

دوست گرامی تو این برنامه ای که به زور کامنت رو تایید میکنه ارزشی نداره انرژی خودمونو واسه به هم پریدن صرف کنیم
بنده از شما عذر خواهی میکنم:rose::rose:
من بخشی از تحلیل شما رو نبریدم شما به نسبت بیشتر احتمال صعود دادید که متاسفانه عکسش رخ داد و تو این بازار اگه شخصی باشه که فقط بر اساس تحلیل وارد شه خب الان تو ضرره دیگه..
و بعد این موضوع شما تو کل مدت ریزش سونیک هیچ پیامی ندادین …
هدف همه ما کسب سود و حل کردن بخشی از مشکلات فراوانمونه و چیزی که من متوجه شدم تمامی تحلیل های تحلیلگران به بادی بنده که فیلد بشه اما خرید پله ای در قرمزی مارکت و فروش اونا به صورت پله ای در سبزی مارکته که همیشه تو طولانی مدت سود میده و من همیشه همین رو گفتم
ارز قوی منفی شد پله ای بخری و مثبت شد فکر سقفای نجومی نباشی و پله ای سیو سود کنی همیشه تو سودی

همچنین بنده از شما بابت تحلیل دیروزتون نهایت تشکر رو میکنم دقیق بود دمت گرم❤️
دشمنی که نداریم داداش ،
شاد و پرسود باشید انشالله🌸

بیا شما که انقدر ادعا میکنی منم منم میکنی میری تحلیل و صحبت دیگران رو کپی میکنی میای باهاش به ما پوز میدی واقعا که

ووووای خدایه من میره تحلیل دیگران رو برمیداره یکم کمو زیادش میکنه میاد اینجا واس ما پوز میده منم منم میکنه طرف مچشو گرفت خخخخ