دوستان توی این بازار اصلا پاتونو نذارید.
.
ما چندساله نه اعصاب داریم نه می تونیم گذشته رو فراموش کنیم.
.
هممون هم سواد بازار رو داریم ولی بازم توی ضرر هستیم.
این بازار کسانی رو شکار میکنه که فکر میکنن تیز هستن و باهوش هستن اتفاقا.
چند دلیل هست که دربارش فکر کنی دیگه نمیای سمت این بازار.
دلیل هم این هست.
اگر یک زمانی جز استثنا ها باشی و سودی هم کرده باشی ازین بازار ،
«ولی به استرسش نمی ارزه» تو به پول میرسی که آسایش داشنه باشی.
ولی این بازار آسایش رو از روانت میگیره برادر.
.
هرکسی هم بهت گفت این بازار خوبه، شک نکن داره الکی میگه که ارزشش نیاد پایین و نمیخواد بگه من توی این بازار شکست خوردم.
.
دلیل مهم ترش این هست که اگر شما ۲ دلار ضرر کنی و ۵ دلار سود کنی، شما هیچوقت اون ضرر ۲ دلاری رو فراموش نمیکنی دوست من همیشه فکر میکنی از زندگی دو دلار عقب تری.
.
و فاجعه و ترفند بازار اینه که ، تو بخاطر جبران ضرر اندک،دوباره وارد معامله میشی و بدتر ضرر میکنی.
نیا دوست من.
دور شو فقط.
برو اسنپ کار کن.
مگه مجبوری با پولی که ممکنه بهش نیاز پیدا کنی وارد بازار بشی و بعد بیای از بدی بازار برای بقیه سخنرانی کنی.
من بیست هزار وارد بازار کردم الان یازده هزار تو ضرر هستم ولی مطمئنم که آلت سیزن اتفاق می افته و اصلا هم استراس نداشتم توی این چند وقت چون به این پایین و بالا رفتن های بازار واقف و آگاهم
ایول
ولی اصل این بازار صبره
هستن کسایی که میدونن باید صبر کنن و به بقیه هم میگم صبرداشته باشید ولی چندروز بعد خوده همو شخص کم میاره طاقت نمیاره اه ناله میکنه
خداشاهده سبدم زمان بیت 59 بستم و هنوز یه درصدی تو سودم و هنوزم صبر میکنم
التسیزن قبلی از فانتوم سود خوب گرفتم گداشتم رو شیبا ولی صبر نداشتم و با سود کم نقد کردم
درصورتی که اگه صبر میکردم با اون مبلغ بالا رو شیبا دیگه شرایط اوکی میشد
سلام.من به خاطر مشغله کاریم، هیچ وقت نتونستم تو این قسمت پیام بدم. ولی این بار اومدم تا در جواب این دوستمون اینو بگم که سال ۱۴۰۱/۰۹٫۱۴ من ماشین شاسی بلند چینی خودمو فروختم. ۷۸۰ ملیون تومن پول نقد داشتم تو همون تاریخ هم مدت کوتاهی بود که تو بازار ارز بودم. خواستم یک بیت کوین به مبلغ همون تاریخ، نگاه کنید متوجه میشین تقریبا (۵۷۴) ملیون تومن بگیرم نگه دارم. ولی به اسرار خانوادم یه خونه گرفتم. الان همین خونه که دارمش نهایتا ۳٫۵ میلیارد پولشه. اونوقت بیت کوین تو همین وضع موجودش چنده؟؟؟ داداش ها کلام اخرم، من فقط از این بازار این سه چیز رو یاد گرفتم که باعث موفقیته، 1:اول بدون چه ارزی رو میگیری(رتبه 1 تا نهایتا10) و چه موقعی میگیری! ۲: هیچ وقت و هیچ وقت، تک ارزی نباش تا بلای ارز لونا که خیلی هارو بدبخت کرد سرت نیاد. ۳:صبرکن، صبر کن، صبر کن، در کنار صبرت به زندگیت برس به کارهات برس، وقف این بازار نشو… چند دقیقه در روز وقت بذار بازار رو نگاه کن ارزی که رشدش رو منطقی کرده بفروش، طمع نکن، طمع نکن. مطمعن باش ارز با اصل و نسب کم رشد میکنه ولی حتما رشد میکنه. و مواقع ریزش کم میریزه. تمام هموطن های زجر کش به گلم(انتخاب درست، رسیدگی به امور زندگی، و صبر) پر سود باشین
داداش خدا رو شکر کن که همون خونه رو خریدی وگرنه الان نه خونه داشتی نه بیت کوین
این بازار انقدر طمع به جونت میندازه انقدر میخری و میفروشی که سرمایت اب میشه به صفر میرسه بلایی که به سر خود من اومده شاید هیچکس اینجا باور نکنه کیف پول هشتصد و پنجاه هزار دلاری من ( به حروف نوشتم تا قابل خوندن برا همه باشه) امروز کمتر از دوهزار دلار دیگه پول داره این بلایی هست که این بازار بر سر سرمایه ها میاره
فقط اینو بگم دقیقا سه سال پیش با دویست میلیون تومن (دلار بیست و چهار هزار تومنی) وارد ارز دیجیتال شدم در حالی که هیچی بلد نبودم کاملا شانسی با shiba. cbm. feg. Safemon. Pig. و همین شت کوینای مسخره به 850000دلار رسیدم ولی همه اون پولا تو شت کوینا ی دیگه از بین رفت اینم بگم از بعد اون حدود دو میلیارد تومن پول دیگه تا پارسال همین موقع دوباره تو این بازار ریختم ولی امروز کلا کمتر از دو هزار دلار دارم سه سال عمر و جوونیو چشمم رو روی همین بازار گذاشتم از بسکه تو گوشی هستم
(منم اومدم که بیت کوین بخرم هولد کنم ولی هیچ وقت تو این بازار بیت کوین نخریدم چونکه طمع بازار نظر من رو عوض کرد)