تسلا تا چند روز پیش که میگفتی این ارز به درد نمیخوره میخام خروج بزنم بره حالا که دیدی داره کم کم میره بالا تغییر موضع دادی بچه من یک ماه پیش تاریخ هم دادم که چندمه اسفند رشد میکنه همین خود تو با اون رفیق دوزاریتداشتن عقل سرمایه گفتین این ارز اصلی نیست و هی منفی بافی کردین حالا دیدی نه از این خبرا نیست و داره جون میگیره عوض شدین چند هفته پیش رو ۰۰۱۹گفتی ریزش میکنه واسه کف جدید ولی من گفتم یه رشد داریم فردا صبحش تا۰۰۴۷رفت همیشه برعکس حرف زدی این سری هم تا گفتی خروج میزنم ۸۰درصد رفت بالا از ۰۰۱۶۷۰رفت ۰۰۳۱پس بدون حالا حالا ها باید مار بخوری تا افعی بشی
ادم نامحترم من کی در مورد این ارز نظر دادم
خوبه پیام های من هست
همش نسبت به دروغ های امثال تو انتقاد کردم
من اینجا با کسی رفیق نیستم
بنده دبیر ریاضی هستم و عمرم را صرف اموزش کرده ام و بر اساس عقل لازم می دانم حرف های بی منطق شما را مورد نقد قرار ولی نظریه ندادم پس به مطلبی که می نویسید توجه داشته باشید
در ضمن من همان اینده شما هستم سالها تلاش کردم انسان تربیت کردم نه مثل شما فقط به دور بودن از انسانیت فکر کنم
اینجا جای این حرف ها نیست ولی رفتار خود را اصلاح کنید
من گفتم این ارز اصلی هست یا نیست
ادمین هم که پست می کنه بعد پاک می کنه
من اصلا نظر دادم در مورد ارز
کلا من تا الان چون مطمن نبودم هیچ پیشنهادی ندادم ولی چون مطمن بودم شما ها اشتباه می گید به اشتباه شما گیر دادم
فقط اینو بدون به اندازه سنت فقط تدریس کردم اونم درس ریاضی و اسم قبلیم math بود که به خاطر یک فرد که مدت هاست نیست و بی ادبی کرد رفتم و دوباره برگشتم
اینو دیگه می دونم بچه های مثل تو چکاره اید
من اینجا با کسی دوستی نکردم فقط اونی که درست تر می گه تایید کردم
یاد بگیر انسانیت از هر ثروتی بالاتره و جدا داشتن عقل سرمایه است نه پولی که تو با هر دلیلی دوست داری بدستش بیاری