حمایت از خریداران خرد و سولانا

دوست عزیزم جناب fr
من هر زمان احساس کردم بازارگردان با هدف ایجاد ترس به دنبال ضربه زدن به خریداران خرد و تاراج اموال فعالان بازار بوده با گذاشتن کامنت مثبت سعی کردم انرژی مثبت بدم و ترس رو دور کنم،
برای هولدر واقعا فرقی نداره 170 بخره یا 180
ولی برای کسی که بالای 200 خریده، فروش سمه،
اگر نتونه دوباره نقطه ورود پیدا کنه میشه ضرر در ضرر،
این جریان آزاد کردن سکه برنامه ریزی شده و مرتب آزاد شده
سال گذشته بیشترین حجم آزاد سازی داشتیم ولی دیدیم سولانا سقف زد.

افرین خدایی وقتی حرف درست میشنوم لذت میبرم دقیقا پنج روز پیش خودم خبر ازاد سازی رو گداشتم و از ۲۱۰ دلار گفتم بفروشید و چه نقطه هایی خرید کنید و گفتم که اگر قرار باشه زیاد بره پایین ارزهای معتبر روش لانچ نمیشن و با این خبر فقط میخوان مردم عادی خالی کنن و بعد از خودشون بالاتر بخرن من خودم ۱۲۰۰ تا سولانا دارم و با ۲۰ درصدش نواسان میگیرم و هیچ وقت نگفتم کسی بخره یا بفروشه ولی این اخر کاری ها چنتا پیام گذاشتم که تو شرایط بد شاید سودی بکنن هموطنانم انشاالله همه سودهای خوبی کنن :+1::clap::clap:

سلام دیدگاه هاتون رو درباره سولانا خوندم میشه بفرمایید اگر بخوان تو سه پله خرید کنم تو چه قیمت هایی پارد بشم

خواهر گلم من به هیچ کس هیچ وقت نمیگن بخرید یا بفروشید چون مخالف این هستم چونکه خرید و فروش ، سود و ضرر مال خود شخصه ولی من خودم اخرین پله خریدم ۱۷۴ بود ولی شاید اخرین پله خرید ۱۶۰ باشه بخاطر اینکه بیشترین حجم پول داخل ۱۷۴ تا ۱۷۰ تو که جمع کرد ولی هیچ کس از بازار خبر نداره .

انشالله تا 110بریزه

امثال شما سولانا به ۵۰۰ دلار هم برسه باز فروشنده نیستین دوباره میریزه باز همچین حرفایی می‌زنید شما هیچ وقت فروشنده نخواهید بود و دائم با خودتون درگیر خواهید بود