سلام به دوستان عزیزم، این سم پاشها نمیذارن که من پیام ندم هرچی میخوام پیام ندم میبینم اینها ازبس جو رو سمی کردن کم کم دارن توی دل همه رو خالی میکنند، عزیزان هموطنم اصلا جای نگرانی و ترس نیست په په۲ در حال تثبیت هست و خیلی طول نمیکشه که رشدش شروع میشه گردانندگان این ارز با کمک سم پاشها شون تقریباً اون مقدار ارزی که میخواستن مفت بخرند تا حالا بیشترش رو خریدند و کیسه هاشون نزدیک به پر شدنه ، باصطلاح الان تو فاز تثبیت هست و به زودی رشدش شروع میشه ، هیچوقت هم اسکم نخواهد شد، به چند دلیل که خدمتتون عرض میکنم اول اینکه این ارز حداقل توی پنج تا صرافی بزرگ جهانی داره معامله میشه مثل کوکوین ، مکسی و… دوم اینکه پشت این ارز یک تیم هست که اگه تمام ۴۶۹تریلیون په په۲ هم دست خودشون باشه و بخوان تو این قیمت خالی کنن کلا ۶ میلیون دلار گیرشون میاد در صورتیکه په په۲ توی هر صرافی حداقل ۵۰ تریلیون توکن در حال معامله هست ، پس تیمش مغز خر نخوردن که با یکی دو میلیون دلار بیان این ارز رو خالی و اسکم کنن ، ضمناً صرافی هایی هم که این ارز رو لیست کردن منتظر میلیون ها دلار سود از این ارز هستند ، پس گول حرفهای این سم پاشها مخصوصاً این محسنmr.to که بسیار آدم مارموزی هست رو نخورید ، فقط صبر کنید قولتون میدم تا عید همگی به سود بسیار خوبی خواهید رسید ، پرسود باشید هموطنان عزیز
ارادتمندان مصطفی
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من سم پاش نیستم ولی تو هم قرار شد پیام ندی پس بشین سر جات
داداش امشب استارت داریم ها حتمان
بشین جات احمق بی سواد این ارز اسکمه ملت تشویق به خرید نکن
بچه جان تو که طاقت دیدن ضرر نداری بیخود اومدی تو میم کوین ، تو که میگفتی پارسال ده میلیارد از این ارز سود کردی ، حالا رفتی تو ضرر ، میپری به دیگران ، ماهیت این بازار همینه ، اومدی ارز پرریسک خریدی بعد هم توقع داری تا خریدی پولت ده برابر بشه؟ میتونی تا عید صبر کن نمیتونی بفروش برو دنبال کارت
من برای تو پیام ندادم که حمله میکنی، اون دسته از افرادی که تازه این ارز رو خریدن با سم پاشی سم پاشها دچار ترس میشن و با ضرر میفروشن ، همین تو یه کم دیگه بریزه حرف سم پاشها اسیرت میکنه و توی ضرر هنگفت میفروشی
ارع ببین ساعت ۲ میزن یان
تو خیلی بدبختی حداقل اون مصطفی هر چی هست وجودشو داره پای حرفش وایستاده ولی تو دو قرون نمی ارزی