عرض ادب و ارادت خدمت رفقای عزیز
روی صحبتم با دوستانی هست که صحبت از هولد میکنند.
اساسا پیام هایی که از این ها میخونم متوجه میشم که اندک دانشی ندارن و فقط از کلمات این بازار استفاده میکنند و البته اونهم نا به جا
هولد به چه معنی هست ؟
فرض میکنیم دوست عزیزی پارسال روی قیمت 0.25 خریده و امسال در قیمت 1.46 باز هم هولد کرده تا به قیمت 5 دلار برسه .
خب چه اتفاقی برای این دوستمون افتاده ؟ سود 600 درصدی رو از دست داده ، ارزش پولش نصف شده و…
درصورتی که میتونست نمیگم دقیق رو کف میخرید و رو سقف میفروخت میتونست خیلی ساده پولش رو 4 برابر کنه .
اساس بازار های مالی در قیمت مناسب خریدن و در قیمت مناسب فروختن هست ، اساس بازار نداشتن طمع و واقع بینی هست.
همین دوستان پارسال که فانتوم رو 0.3 و 0.4 و .. بود میگفتن محاله این قیمت هارو دوباره ببینه ولی کو الان باز دیده.
من هیچی بلد نیستم ولی متن یا تحلیلی انتشار نمیدم که کسی رو مکلف کنم که کاری رو بکنه .
این جا جای مناسبی اصلا برای اهل سود نیست . یکی از بزرگواران زحمت بکشه در فضای دیگه مکانی رو محیا کنه تا به دور از هم همه و صحبت های بی فایده به هم کمک کنیم.
خب بچه زرنگ بازار الان یه سیگنال بده و بگو کوتاه مدت سونیک چه اتفاقی براش میفته
جوون تا سونیک مثبت زد یه پکیج فروش و سیگنال vip جدید پیدا کردم
آقا ما هم هستیم کلی ضرر کردم تا الان یه کانال بزن دور هم سود کنیم شما هم بیشتر از ماها سود کن
یاد دور قدیم و بیت 100 هزار و عمو بختیاری افتادم شماها چی از جون ملت میخواید
بزرگوار چرا می گی هولد تارگت ۵ دلار؟ چرا همون ۱.۴ دلار تارگت نبود؟
کسی که بخواد نوسان بگیره ۲۵ سنت خرید ۳۰ فروخته کجا می تونه ۵۰۰ درصد سود و ببینه؟ بخاطر هولد سرمایش ۶برابر شده و بخاطر طمع سیو سود نزده.
خود سونیک، عده ای روی ۴۰ سنت به جای هولد با حرف کوسه ها فروختن که ۳۰ سنت بخرن شما بگو هولد بهتر بود یا نوسان گیری؟
ثبت آنی پیام و عکس
اخه تهی مغز من حرف از پکیج زدم؟
من حرف از کانال شخصی زدم
من حرف از پول و … زدم ؟
من گفتم فضایی باشه دور از امثال شما که بشه به هم کمک کرد
پر مغز عجله نکن منتظر پیشنهاد کانالت هم میمونیم
یواش یواش
وگرنه هر بچه سالی هم میدونه این اپ مکان چت فوری هم داره
یکاری بکن بشه کپی کرد ادرس رو