پس از شش سال که تو بازار هستم. ،،،
امسالی که من بازار و ارزهای دیجیتال و بیت کوین رو دیدم که شت کوین بار بالا پایین میشه ،،،،
هیچ بعید نیست. ،،،
بیت کوین رو به یکباره خالی کنند.
و بزرگترین کلاهبرداری قرن رقم بخوره.
پس از شش سال که تو بازار هستم. ،،،
امسالی که من بازار و ارزهای دیجیتال و بیت کوین رو دیدم که شت کوین بار بالا پایین میشه ،،،،
هیچ بعید نیست. ،،،
بیت کوین رو به یکباره خالی کنند.
و بزرگترین کلاهبرداری قرن رقم بخوره.
با این حرفت چی رو میخوای ثابت کنی؟ خجالت بکشید که با حرفهای مغرضانه جیب هموطنت خالی میکنی .
پس این همه شرکتهای خارجی اندازه تو حالیشون نیست که تو این قیمتها بیت کوین جمع میکنن،
جوک آخر سال
بیت مگه صاحب داره که بخواد اینکار رو بکنه
اگه دیدی بیت ۳۰ هزارم رسید تعجب نباید کنی ، کلا این بازار همینه وقتی سود عجیب میده ، ضرر عجیبم ممکنه ببینی ،
شما اگه الان فهمیدین ما 2ماه پیش متوجه شدیم قبل روی کار آمدن ترامپ حالا واستیین روز خوبه؟
مطمعنی شش سال داخل بازاری
وقتی میره تو رنج و ریزشی نداره برعکس التکوین ها
یعنی سرمایه گذاری روی بیت کوین امن ترین گزینه هست داخل کریپتو
تا الانم خوب نقش بازی کرده و پدر استاپ هاروهم دراورده به همین راحتی پول پارو میکنه
اصلا هم دوسندارن این بازار پرسود رو از دست بدن همیشه ماندگار نگهش میدارن و هیچ اتفاقی برای بیت کوین نمیوفته
هرکی بگه بیت کوین نابود میشه و فلان بشه
هیچ شناختی از درامد بازارهای مالی نداره
جوک خوبی بود، تو این موقعیت با این حال خراب بازم نتونستم جلوی خندهمو بگیرم، موندم این که لایک دادن فازشون چیه؟!!
ای خدا ببین چی میگه تو اگه 6 سال پیش تو این بازار بودی
هیچی حالیت نبود مثل افراد مبتدی رو دوج یا شیبا پول میذاشتی الان راجب بیت کوین حداقل حرف نمیزدی
بیت کوین شرمنده با این جماعت هرگز جا طلا نمیگیری
خیلی ساده فکر میکنی . یه زمانی همین صحبت رو درباره مقایسه اینترنت و روزنامه های کاغذی داشتن .
کم چرند بگو شش سال تو بازار بودی تو بدترین شرایط پولت بیست برابر شده بود با دمت گردو میشکوندی
شش سال تو این بازار چیکار کردی؟ معلوماتت رسیده به اینکه میخوان بیت رو خالی کنن؟؟؟ لامصب لااقل میگفتی مثلا شیبا رو خالی کنند یا مثلا فایل…!!! بیت کوین ؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از کامنتها میگه مگه شرکتها اندازه تو نمی فهمند. ،،،
چرا آدمهای فهیم خیلی زیاده . ،،،
من طبق قانون احتمالات این دیدگاه رو گذاشتم. ،،،
هیچ چیزی صد در صدی نیست.
ممکنه بشه ، ممکنه نشه .
چه کسی ی روزی فکر میکرد 10000 عدد بیت کوین قیمتش معادل دو عدد ساندویچ پیتزا باشه.
همنوجور هم چه کسی فکر خواهد کرد که قیمت بیت چه بسا کمتر از 1000 دلار بشه ؟؟؟
زیاد گارد نگیرید.،،،
اگه قرار به کلاهبرداری باشه ،،،
هر سناریویی امکان پذیره.
گلدکوئست. بادران ، شرکتهای هرمی ، پدیده شاندیز و …
آیا در بین این افراد مالباخته همه خنگ و نفهم بودند ؟؟؟
خیر . بسیاری از اینها دکتر و مهندس و تحصیلات عالیه داشتند.
ی دیدگاهه اینقدر که ی عده تون براشگارد میگیرید جای تعجب داره ؟؟؟
این جور کامنت گذاشتن با گارد ،،،
مثل این هست که خیلیها با ارزها ازدواج می کنند . و تعصبات بی جا مانع از درک صحیح میشه.
به هر حال با رفتارهایی که این روزها از عملکرد ضعیف بیشتر ارزها شاهد هستیم . و اینکه بیت کوین فقط یکه تاز میدان هست. ،،،
میگم چندان بعید نیست با همین بیت کوین خیلی ها رو حسابی نقره داغ کنند.