وقتی هشدار میدارم فکر این روز ها باشید دیسلایک میزدید و به من و خانواده من توهین میکردید
اما من از ضرر شما خوشحال نیستم
اینجا هستم تا با کمک هم بتونیم سود کنیم
کسایی که ضرر کردن حد ضرر بزارن برای خودشون
مثلا تا هر چقدر که تحملش رو دارند
کسایی هم که حدضرر نمیزارن باید پول داشته باشند تا در ریزش های شدید بتونند میانگین کم کنند
اصلا هیجانی و ترسان و پرشتاب نباشید
با آرامش رفتار کنید
خدا هست نگران نباشید
اقا محض رضای خدا این بیمارو ریپورت کنید علامت (i) رو بزنین گزارشش بدید بره تو باقالیا…اگه میگید چرا برید تو پیامای گذشتش یکسال پیش ارز اوپن اوشنو اومده تو این صفحه تبلیغ کرده هزاران بار دوباره تو همون تایم رفته تو صفحه اپن اوشن گفته مردم این ارز اشغالو نخرین دوباره تو همون تایم گفته بخرید بخرید تا جایی که میتونین بخرین دوباره نسته ملتو واس خریداشون مسخره کرده …من نمیگم پیشنهادات این شخص مهمه ولی ناموسا میام تو این صفحه اراجیف اینو میبینم حالت تهوع میگیرم خسته نشدین از خزعبلاتش؟؟!! یه بار میگه کلیتونو بفروشین بخرین من خونمو فروختم فرداس میزنه تو سرش که بدبخت شدم ملت میان بهش امید میدن فرداش میشه تحلیل گر میاد تحلیل میکنه…لطفا لطفا و لطفا رو همین پیامش گزارششو بزنین
دوست عزیز این بدرد نخور رو همه میشناسن تا دیروز میخواست خودکشی کنه الان تحلیل گر شده فاز گرفته اونهایی که با چرندیات امثال این میخوان خرید و فروش کنن چه بهتر که با خاک یکسان بشن تمام.
سلام داداش من با هیچی کاری ندارم ولی بابت یک حرفی که به خانوادت زدم ازت معذرت میخام حلالم کن ببخشید خودم بعدش خیلی ناراحت شدم نمیدونم چرا اونجوری گفتم شرمندتم خواهشا منو ببخشید:sleepy_face:![]()
![]()
تا دیروز کاسه چه کنم دستت گرفته بودی و التماس میکردی راهنماییت کنن الان تحلیل میکنی. الله اکبر از این همه وقاحت