آینده سولانا و هشدارهایی برای هولدرها

درود وقت همگی بخیر
پیام مخصوص هولدرهاست ( چون نوسان گیرها دارن کار خودشونو میکنن)
همونطور که توجه کردید سولانا سقف قبلی خودش رو زد و قیمت جدیدی رو به ثبت رسوند، کاری که بعضی از بلاکچین های مثلا معتبر نکردن
این که فکر کنین کلاهبرداری هایی روی شبکه سولانا ایجاد شده و قراره نابود بشه ، اصلا اینطور نیست .اگر به کلاهبرداری باشه شبکه اتریوم و بایننس خیلی بیشتر از این حرفا کلاهبرداری کردن فقط چون خورد خورد بود کسی صداش رو در نیاورد اما همون خورد خورد ها رو جمع بزنی چندبرابر بیشتر از سولانا کلاهبرداری کردن
برای مثال ۹۵ درصد توکن هایی که روی این شبکه ها لانچ میشن قابل فروش نیستن یا فی بسیار بسیار بالایی دارن برای خرید و فروش ( حتی صرافی های غیرمتمرکزشون هم اشغاله)
به خودتون ترس راه ندین
قبلا گفتم توکن هایی روی سولانا لانچ میشن که توی ۱ روز یک میلیارد دلار مارکت کپ رو به راحتی میزنن و همین اتفاق هم افتاد، ( اون ها فقط یک چشمه کوچک بود، بازی برای سولانا هنوز شروع نشده )
چون خیلی ها قصد تخریب و کوبوندنش رو دارن ولی خب در آخر سولانا میاد بالا🙂
اگر تو بلد نیستی موقع لانچ بخری و با ده برابر تا ده هزار برابر سود بفروشی مشکل از علم و اطلاعاتت راجب این بلاکچین است عزیز من،
سولانا توی کریپتو مثل یک خزانه ای است که درش به روی همه بازه و هیچکی نمیتونه دارایی شما رو تحریم یا مسدود کنه، فقط باید بلد باشی چطور از توش پول در بیاری

با این حال و با این همه خبر منفی که اومد و شاهد افت قیمت شدید شدین نگران نباشید.بازار همیشه برای اتفاق های بزرگ یه ترس وحشتناک وارد میکنه
مطمعن باشین سولانا جای اتریوم رو میگیره و توش شکی نیست دوست من
اتریوم هرچقدر هم آپدیت بده لایه ۱ تا ۱۰ هم بده بیرون، برای تبدیل از لایه تا ۱۰ شما باید هزینه زیادی پرداخت کنی ، علاوه بر این ، شبکه بسیار کُند است و بدرد نمیخوره. ربطی به این نداره چون قابلیت های خوبی به بازار ارائه کرده باید جایگاهش بالا باشه. باور کنین اینا حرف مفت از طرف نهنگ های اتریوم است تا داراییهاشون حفظ شه و بتونن به مرور خالی کنند

همشون میدونن قدرت سولانا رو ندارن و به زودی اتریوم منسوخ میشه و اگر هم منسوخ نشه ، این جایگاهی که الان هست اصلا مناسبش نیست

نگران نباشید و فروشنده نباشید و نترسید و داراییهاتون رو سفت بچسبین
اگه بالا خریدی مشکل خودته چون بدون اطلاعات وارد شدی.پس به جای ناله، اطلاعاتت رو ببر بالاتر

اونایی که بازی کردن رو بلدن دارن پول در میارن و اونایی که بلد نیستن دارن به خودشونو خدا و کریپتو فحش میدن ، پس گول احساسات دیگران رو نخور دوست من.
صبور باش تا نتیجش رو ببینی
امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشه🤝

افرین :clap::clap::clap:دقیقا حرفی که بنده دیروز زدم که هیچ کس از پشت پرده خبر نداره و فقط میخوان ارزهارو از دست افرداد عادی بکشن بیرون و فردا گرانتر به خودشون بفروشن و چند نفری هم این وسط فقط فکر میکنن یک ارز باید بالا بره و هیچ وقت پایین نیاد .

دقیقا.
در مورد بایننس که میگه سولانا کلاهبرداری می کنه، منهای دستکاری هاش توی بازار، یک ارزی بنام بروکلی رو راه اندازی کرده که یکبار همه رو نقره داغ کرد و الان هم دوباره داره بدتر می چزونه مردمی رو که خریدن این ارز رو. جالب اینجاست که در سولانا هم یک بروکلی لیست هست.

بایننس و اتریوم میگه
میم کوین اگر تو شبکه ی من باشه عالیه
تو شبکه ی من نباشه اَخه بده تُفه

حالا تهش 10-20 تا سولانا خریدی دیگه بازار رو به غنا نده تروخدا اتریوم رو دور نریز جون داداش

تا حدود زیادی موافقم
ولی به نظرم کاردانو خیلی بهتر از این است
همه می دانند که یه علت سولانای 8 دلاری که شده 168 دالار بحث و حمایت سیاسی دولت دموکرات امریکا و سهام داران صرافی ftx بوده. حالا به هر دلیلی رشد خوبی کرد همون موقع که شد 8 دلار من پول نداشتم روش ریسک کنم ولی به لحاظ فن اوری و کارایی و به نظرم کاردانو نمیشه
ولی خوب کاردانو اون جور حمایت ها رو نداره به نظر من شاید داره من نمی دونم