Xrp: هولد یا فروش؟

سلام و درود خدا

در مورد xrp هلد نقطه اولین فروش پله ای ۴ تا ۶ دلار ۲۵ درصد مناسب هست. بعد از خاتمه پرونده.

در مورد ارز های دیگه که دارین به هیچ عنوان نفروشین به طمع پایین تر خرید اونم در زمان اصلاح.

عزیزان ارز گوشت یا میوه نیست که بگنده و یا هزینه نگهداری داشته باشه.

بازار کاره خودشو میکنه که برنامه شمارو بهم بریزه.

شبتون بخیر ایشالا جمعه خبر های خوب بیاد ما هم راحت بشیم از از انتظار.
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

والا جمعه این هفته هم فک نکنیم خبرایی باشه

من هدرا کاردانو دوج و ریپل دارم با سرمایه کم وارد شدم همین سرمایه کمم حالا تعدادشون مهم نیست موجب تمسخر بقیه واقع بشم تو ریزش قبلی شبش چک نکردم کار پیش اومد بعدش خابم برد صبح دیدم کلا ریزش ناجور کرده بازار حالا باز نقدینگی هم ندارم میانگین کم کنم امیدوارم بازار برگرده و این ضرر زیان ما جبران بشه فقط کافیه خونسردی حفظ کنید تو این بازار
یه چیزی تو این بازار اصله اونم ذهن بازار کریپتو براساس مدیریت ذهن پیش می‌ره و احساسات معامله گر ها امیدوارم همگی به این درک برسن و نتایج صبرشون رو بگیرن

من الان خرید کردم
بیاد پایین بازم میخرم

بلند مدت خوبه

انشالله پر برکت باشه براتون

سلام
دوست عزیز ارزهای منم مثل شما ریپل دوج و ادا هستن و از صرافی داخلی خرید کردم میشه لطفا راهنمایی کنید که این ۳ ارزها رو در کدام کیف پول انتقال بدم که هم مطمئن باشه و هم کم هزینه خیلی ازتون مچکرم لطفا دوستان دیگر هم اگر اطلاع دارن نظر بدن ممنون میشم

همگی سبز و پر سود باشید

:folded_hands::heart:

سلام
دوست عزیز ارزهای منم مثل شما ریپل دوج و ادا هستند میشه شما و دیگر دوستان عزیزی که اطلاع دارید بفرمایید این ۳ ارزها رو که از صرافی داخلی خرید کردم به کدام کیف پول انتقال بدم که هم مطمئن و هم کم هزینه باشه
از شما و دیگر دوستان محترم ممنون و سپاسگزارم

همگی شاد و پر سود باشید انشاالله

:folded_hands::heart:

خب دیگه توپ تو زمین sec هست :heart:

جمع کن بینیم بااااااووو

سلام و درود من شخص خودم داخل صرافی نگه میدارم انتقال نمیدم به کیف پول الان تقریبا دوماه بیشتره دارم منتقل ندادم مشکلی پیش نیومده