پای نتورک و آینده دنیا

فقط اینو بگم بهتون … پای نتورک ارز آینده دنیاس و پروژه بسیار قدرتمندی هستش و هرگز دامپ و پامپ نخواهد داشت … بعدا متوجه میشید که قضیه چی هستش … از سال ۲۰۱۹ باهاشم و فقط نشستم و نگا میکنم … هموطن اگه داری خوشبه حالت . اگه نداری چرت و پرت نگو بزار زمان همه چی رو روشن کنه

کی قراره لیست بسه

امکان داره پروژه پای اعلام‌کنه که میتونید قفل ‌رو بردارید ؟ من تا ۲۰۲۷ قفل همه پای هام

نه دوست عزیز قفل یا همون لاک آپ از دو هفته شروع میشه بعد ۶ ماه بعد یک سال بعد ۳ سال. شما میتونید هرکدوم رو خواستین انتخاب کنید و حتی میتونید الان تا صد درصد و بعد از اپن ماینت تا ۲۰۰ درصد از سکه هاتون رو جهت استخراج سکه تعیین کنید . هر چقد درصد لاک اپ و زمان قفل بیشتر باشه سرعت استخراج یا همون نرخ بهره اتون بالاتر میره . چون دیگه بعد از اپن ماینت سرعت استخراج خیلی خیلی کم میشه و در طول یکسال درصدی از یک پای رو موفق به استخراجش خواهیم شد . من سه سال پیش برام دعوت نامه احراز هویت اومد و احراز هویت کردم و تا سه سال قفل کردم و مقدار استخراجم بیشتر شد

دوستان عزیز فردا تو اوردر چندتا صرافی معتبر قرار خواهد گرفت یعنی ۲۰ فوریه
و امروز درباره لیست شدن پای نتورک در بایننس از کاربرانی که بالای ۵ دلار تو حسابشون دارن نظر سنجی شد و تاحالا ۸۰ درصد رای مثبت برای لیست شدن دادن و احتمالا بایننس هم لیست بشه اما ۲۰ فوریه تو این صرافی ها لیست میشه :

1. Okx
    2.hubi
    3.bitget
    4.Lbank
    5.mexc
    6.bybit

پنجشنبه ۲ اسفند