اکانت های قدیمی

سلام دوستان عزیز با احترام به نظرات تک تک شماعزیزان نمیدونم چرا بعضی ها سر از هیچی درنمیارن فقط میگن پامپ میکنه یا حسابی بالا میره چند روز قبل گفتم که حواستون باشه این ارز حمایت فیک و مصنوعی هست که خودتون مشاهده کردید گفتم تایم روزانه کم کم افت قیمت داره ولی بازم توجه نکردیدفقط کافیه نگاهی به حجم کنید متوجه خواهید شد ولی با این حال اگه میخواهید برای خرید ورود کنبد صبرکنید کندل تایم هفتگی بسته بشه اونوقت اگه با تشکیل یه کندل سبز قوی درتایم روزانه وهفتگی و بابررسی دقیق تصمیم گیری کرد…موفق باشید.

دقیقا. اعداد عجیب. پامپ و دامپ های عجیب. حجم و … من شخصا ترسیدم برای ورود مجدد

با توجه به سابقه هروقت شروع به روند افزایشی داشته چندین ماه سطح رشدش را نگه داشته و شاهد پامپ و دامپ هیجانی نیستیم

سلام دوست عزیز دقیقا درست میفرمایید وباید صبرکرد مثل همه ارزها به روال بازار درتایم روزانه مقداری بالاوپایبن میشه ودرصدی سود ناچیز که چنگی یه دل نمیزنه..‌.باید تاپایان تایم هفتگی صبرکردومنتظر موند چی پیش میاد واینکه برای ورود بایدفشار خرید وحمایت بالا باشه که باافزایش حجم مشخص میشه بنده نظرشخصی خودم رومیگم وتحمیل به کسی نیست صادقانه بگم بااین شرایط اقتصادی دل آدم به درد میاد ازاینکه ببینی همه دارن ضرر میکنن اونم بخاطر عجله واین شاخه به اون شاخه پریدن پرسود موفق باشید.