تو سال ۲۰۲۱ یه صلیب طلایی شکل گرفت که بعدش بازار شروع کرد به رشد و وارد آلتسیزن (Altseason) شد. الان هم تو ۲۰۲۵ یه صلیب طلایی دیگه پیشبینی شده که ممکنه دوباره بازار آلتکوینها رو به شدت بالا بکشه!
صلیب طلایی یه سیگنال خیلی قوی برای اینه که ممکنه بازار وارد یه روند صعودی بشه. گلدن کراس زمانی رخ میده که میانگین متحرک کوتاهمدت (مثل ۵۰ روزه) از میانگین متحرک بلندمدت (مثل ۲۰۰ روزه) عبور میکنه. این اتفاق یه جور نشونهست که میگه بازار قراره حرکت صعودی بزرگی رو شروع کنه.
فکر کن وقتی که میانگین کوتاهمدت از بلندمدت رد میشه، بازار مثل یه موتور شروع به رشد میکنه و قیمتها سریع میرن بالا. وقتی این اتفاق میافته، اکثر تحلیلگرها و سرمایهگذاران میفهمند که وقت شروع یه بازار صعودیه!
برای خیلیا مثل یه چراغ سبز میمونه که میگن “حالا وقتشه وارد بشیم!” چون تاریخ نشون داده هر بار که گلدن کراس اتفاق افتاده، بازار بعدش رشد زیادی کرده. حتی در ۲۰۲۱ که دیدیم گلدن کراس شکل گرفت، بازار آلتکوینها به شدت رشد کرد و کلی سود توش بود.
حالا همه چشمها منتظر گلدن کراس ۲۰۲۵ هستن که دوباره همون روند صعودی رو ببینیم. تو این مواقع، اگه درست انتخاب کنید و آلتکوینهای مناسب رو خریداری کنید، میتونید سودهای زیادی به دست بیارید. پس همیشه حواستون به این شاخص باشه!
دمتگرم من که واقعا الان موجودی داشتم میگرفتم تعجبم چرا اینهمه دوستان میپرسن ولی دقت به پیشنهادات نمیکنن که بالاخره با سرمایه ی کمتر سود بیشتر برداشت کنن بازم دمتون گرم
محمد جان سلام، من این تحلیل ها رو سردر نمی آورم ولی الان ondo رو نگاه کردم یک دلار هست ولی شما ۰۳۸ زده بودی یعنی اینقدر رشد کرده، یعنی الان هم خرید بزنی جای رشد داره? ببخشید مزاحم شدم
محمد مهدی جان لطف داری شما
الان وضعیت بازار به شکلی هست اگر که تجربه سرمایه گذاری تو این بازار و تو این موقعیت ها رو نداشته باشند ریسک بالایی براشون خواهد داشت و مدیریت ریسک و سرمایه تسلط نداشته باشند کار سختیه