صلیب طلایی (Golden Cross) در بازار آلت‌کوین‌ها + معرفی چند کوین 🚀

تو سال ۲۰۲۱ یه صلیب طلایی شکل گرفت که بعدش بازار شروع کرد به رشد و وارد آلت‌سیزن (Altseason) شد.
الان هم تو ۲۰۲۵ یه صلیب طلایی دیگه پیش‌بینی شده که ممکنه دوباره بازار آلت‌کوین‌ها رو به شدت بالا بکشه! :rocket:

حالا این “صلیب طلایی” (Golden Cross) چیه؟

صلیب طلایی یه سیگنال خیلی قوی برای اینه که ممکنه بازار وارد یه روند صعودی بشه.
گلدن کراس زمانی رخ می‌ده که میانگین متحرک کوتاه‌مدت (مثل ۵۰ روزه) از میانگین متحرک بلندمدت (مثل ۲۰۰ روزه) عبور می‌کنه. این اتفاق یه جور نشونه‌ست که می‌گه بازار قراره حرکت صعودی بزرگی رو شروع کنه.
فکر کن وقتی که میانگین کوتاه‌مدت از بلندمدت رد می‌شه، بازار مثل یه موتور شروع به رشد می‌کنه و قیمت‌ها سریع میرن بالا. وقتی این اتفاق می‌افته، اکثر تحلیل‌گرها و سرمایه‌گذاران می‌فهمند که وقت شروع یه بازار صعودیه!

برای خیلیا مثل یه چراغ سبز می‌مونه که می‌گن “حالا وقتشه وارد بشیم!” چون تاریخ نشون داده هر بار که گلدن کراس اتفاق افتاده، بازار بعدش رشد زیادی کرده. حتی در ۲۰۲۱ که دیدیم گلدن کراس شکل گرفت، بازار آلت‌کوین‌ها به شدت رشد کرد و کلی سود توش بود.

حالا همه چشم‌ها منتظر گلدن کراس ۲۰۲۵ هستن که دوباره همون روند صعودی رو ببینیم. تو این مواقع، اگه درست انتخاب کنید و آلت‌کوین‌های مناسب رو خریداری کنید، می‌تونید سودهای زیادی به دست بیارید. پس همیشه حواستون به این شاخص باشه!

آلت‌کوین‌هایی که باید بررسی کنید:

1.ت $THETA | @Theta_Network
پلتفرم بلاک‌چینی برای استریم ویدئو و اشتراک‌گذاری پهنای باند.
:chart_with_downwards_trend: قیمت: ۱.۳۰ دلار | :bar_chart: مارکت کپ: ۱.۳۰ میلیارد دلار
2. $SNAI | @swarmnode
زیرساخت هوش مصنوعی غیرمتمرکز برای پردازش مدل‌های AI.
:chart_with_downwards_trend: قیمت: ۰.۴۹ دلار | :bar_chart: مارکت کپ: ۴۹ میلیون دلار
3. $RIO | Realio Network
پلتفرم غیرمتمرکز برای توکن‌سازی دارایی‌های واقعی و اوراق بهادار دیجیتال.
:chart_with_downwards_trend: قیمت: ۰.۳۸ دلار | :bar_chart: مارکت کپ: ۴۹ میلیون دلار
4. $ONDO | Ondo Finance
پلتفرم DeFi که محصولات مالی با کیفیت مؤسسات رو در دسترس عموم قرار می‌ده.
:chart_with_downwards_trend: قیمت: ۱.۳۵ دلار | :bar_chart: مارکت کپ: ۴.۳ میلیارد دلار

پس آیا حالا وقت خرید آلت‌کوین‌هاست؟

با توجه به شرایط فعلی و شاخص‌هایی که مشابه سال ۲۰۲۱ هستن، احتمالاً بهترین زمان برای جمع‌آوری آلت‌کوین‌ها همین حالاست!

7 لایک‌کرده

مطالب اینجوری رو جالبه اصلا بازدید نمیخوره !!!
البته فک کنم این hub نیاز به تبلیغ بیشتری داره…

2 لایک‌کرده

همون داستانی که سری پیش صحبت کردیم دیگه دقیقا
خیلی لقمه ات باید اماده باشه تا استقبال کنن
ی شبه پولمون بشه n تومن

سلام. ممنون از بابت اطلاعات عالی :bouquet:

1 لایک

درود بر شما
خوش امد میگم بهتون
خواهش میکنم امیدوارم مفید بوده باشه براتون :handshake: :heart:

2 لایک‌کرده

دمتگرم :person_raising_hand:t2: من که واقعا الان موجودی داشتم میگرفتم تعجبم چرا اینهمه دوستان میپرسن ولی دقت به پیشنهادات نمیکنن که بالاخره با سرمایه ی کمتر سود بیشتر برداشت کنن بازم دمتون گرم :+1:t2:

محمد جان سلام، من این تحلیل ها رو سردر نمی آورم ولی الان ondo رو نگاه کردم یک دلار هست ولی شما ۰۳۸ زده بودی یعنی اینقدر رشد کرده، یعنی الان هم خرید بزنی جای رشد داره? ببخشید مزاحم شدم

1 لایک

ممنونم انشاالله که همه پرسود باشن شب عید
والا من که فعلاً نمیتونم خرید کنم ولی یه تعداد بونک دارم ارزش داره ؟

کاظم جان سلام برای این ارز هستش

1 لایک

محمد مهدی جان لطف داری شما :heart:
الان وضعیت بازار به شکلی هست اگر که تجربه سرمایه گذاری تو این بازار و تو این موقعیت ها رو نداشته باشند ریسک بالایی براشون خواهد داشت و مدیریت ریسک و سرمایه تسلط نداشته باشند کار سختیه

1 لایک

تشکر ، محمدجان تو صرافی که من هستم لیست نشده بازم ممنون

سلام این و بهم میگی قصه چیه ؟؟ ممنون

متوجه نشدم توضیح میدی بهم که چی رو دقیقا مدنظرت هست؟

این و ۱۰۰ تا دونه خریده بودم ۱۰۰۰۰ هزارتومن الان رفته بالا میخام بدونم بفروشم یا صبر کنم بالاتر میره

والا من وقتی ته حسابم ۱۰ تومن ۲۰ تومن میمونه ارز ارون میگیرم نمیدونم اشتباهه یا نه ولی میگیرم

معمولا هم یا مثلا ۱۰ هزارتومنم میشه هزارتومان یا ۱۵ هزار :grinning:

• نصف ارزت رو بفروش تا سودت رو سیو کنی و نصفش رو نگه دار تا اگه بالاتر رفت، بیشتر سود کنی.
  • یا حداقل یه حد ضرر (Stop Loss) مشخص کن که اگه قیمت شروع به افت کرد، توی ضرر نری.
1 لایک

ممنون دمتگرم ببخش اگه وقتت و با این کارای بیهوده گرفتم :rose::raising_hand_man:t2:

راستی من دو روز پیش ۵۰ هزارتا بونک داشتم فروختم اشتباه کردم ؟

سلام ارزی که فرمودین سود سیو کنم رسیده به ۱۶۰ درصد سود قیمتش از ۸۸۷ رسیده به ۱۰۲۳ تومن
و ممنونم از راهنمایی خوب شما :raising_hand_man:t2: