به عنوان هولدر قدیمی سونیک میگم به خریدتون اعتماد و احترام بذارید
شاخه به شاخه نکن ؛ میتونی اضافه کن
متیک هم بالاخره رشد میکنه
موفق باشید
دقیقا
من خودم هر چی که دارم از فانتوم و دوج هستش،سود رو گرفتم از این دو ارز و قمار کردم با متیک،چون قبلا فانتوم و متیک هم قیمت بودن این قمار رو کردم و سنگین ورود کردم که متیک هم قیمت فانتوم میشه و نشد.الان هم تو ۳۰درصد ضرر هستم.ولی به انتخابم که قمار بوده احترام میزارم و تا آخر هستم و اضافه میکنم.الهی به امید تو
دوست عزیز ۴ هفته پیش گفتم پایین هست. گفتی اشتباه کردم متیک را با سونیک چنج کردم.الان متوجه حرفم شدی ۳۰ درصد متیک پایین اومده عوضاش سونیک ۱۰۰ درصد بالا رفته پایین گفتم خودتو زدی به خواب من گفتم ۱ سال زجر این کثافتو کشیدم.گوش نکردی گفتی دوج میگرفتی به جای سونیک من قصدم نمک به زخم ریختن نیست.ولی به عنوان یک هم وطن دوست داشتم شما هم سهیم بشید. بقول خودت به انتخابت احترام بزار.
مهم نیست دوست عزیز.خداروشکر من سود ۵۰۰ درصدی و ۳۰۰ درصدی از فانتوم و دوج گرفتم.حالا ۳۰ درصد ضرر واسم مهم نیست.حقیقت چون دیدم فانتوم تغیر ورژن داده بهش مشکوک شدم که نکنه مثل متیک بشه.من فانتوم رو ۱دلار پیاده شدم و ۴۰ سنت سوار متیک شدم فقط اشتباهم اونجا بود که رو ۷۵ سنت پیاده نشدم.چون اون لحظه فانتوم نزدیک یک ونیم دلار بود و گفتم متیک هم میرسه بهش.واسه این قمار کردم.الانم شما سود سونیک رو ببر،چون زمانی که زجر میکشیدی من داشتم تو فانتوم و دوج حال میکردم.بقیه سود فانتوم باشه واسه شما و مارو با این آشغال تنها بزار
الان به انتخابم احترام گذاشتم و دارم اضافه میکنم.امیدوارم زجری که کشیدی و سونیک جبران کنه و من با یه بالا زدن از متیک خارج میشم و اینجا به دوستان اعلام میکنم که خارج بشن و تو توهم متیک ۸ دلاری نباشن.