انتقاد از پای نتورک

هیجان در جامعه XRP؛ از حمایت ترامپ تا احتمال تأیید ETF

جامعه XRP پس از انتشار پست‌های دونالد ترامپ درباره ریپل در Truth Social و تأیید رسمی SEC در بررسی درخواست‌های ETF اسپات XRP، شاهد موجی از خوش‌بینی شده است. ((( این خوبه یا بده؟؟؟ شما بگید)))

خودم برای صدمین بار نظرم رو میذارم : این جو مثبت برای فروش به عوام هست و ریسک ورود و حتی هولد بالاست

این همه خبر مثبت تا الان ریپل حداقل باید بالای ۵ دلار بود قبلا که این خبرا نبود قیمتش ازالانش بیشتر بود

اقا حسین گفتین ریزش میکنه چرا ریزش نکرد؟

نکنه رشد کرده که ما خبر نداریم!!! تا زمانی که بالای 2.8 تثبیت نداده نمی‌تونید بگید رشد کرده، چارت چیزی نیست که یک روزه جهتش مشخص بشه، من دارم از بالای 3.2 هشدار ریزش میدم، این اخبار مثبت فقط جهت بنداز بنداز هستش، اگر رشدی هم بوده در زمان بی خبری بوده، نه تو این شرایط که مردم عادی کیف هاشون پر از ریپل شده، شما برید ارز فانتوم یا s رو ببینید، زمانی که با اخبار مثبت همکاری با سونیک بالای 1.2 دلار رفت خودم خالی کردم، به خاطر جابجایی ریزش شدیدی تا 33 سنت کرد و جایی که هیچکس فکرش رو نمی‌کرد و خیلی ها بیخیالش شده بودن توی تایم کوتاهی رسید به بالای 80 سنت ( اصل حرف : اخبار برای مردم نتیجه‌ی ی عکس داره و باید بدونیم کدوم اخبار به نفع ماست و کدوم بر علیه ما)

دقیقا بحث سر همینه، این همه خبر مثبت، به نظرتون نهنگ ها کمتر از ما میدونن؟! چرا نمی‌خرن که بره بالا؟! پس باید بیشتر حواسمون رو جمع کنیم که این اخبار جهت چه چیزی نشر داده میشه