تحلیل لایت کوین و هدف قیمتی

126 رو دید
و برای 150 حرکت
اگر تحلیل هام غیر از این شد من مچمو میدم
میتونید برید پیامهایی قبلیمو در مورد لایت ببینید
این سیگنال هارو میدم بخاطر اون آقای که توهین کرد می‌گفت 5000 دلار کل سرمایته
میخام بهش بگم پس هنوز سرمایه ندیدی تا پشمات بریزه

این دوستمون تحلیلش درست و دقیق بود من تارگتایی که گفته بود و دنبال کردم دقیق گفت دمت گرم بازم تحلیلی داشتی بگو
خدا پشت و پناهت باشه داداش

دمت گرم بچهای اینجا رو همراهی کن همه تو ضرر هستند

دوست عزیز ، ۱۵۰رسید بفروشیم یا نگه داربم؟

سلام بزرگوار( فقط خدا) لطفاً یه تحلیل در مورد ارز AAve بزار نیازمند راهنماییم چون خیلی تو ضررم البته ضررم در شت کوینها بوده با تشکر

نه ندیدم عزیز من .
یا کل زندگیت رو اوردی اینجا که اشتباه محضه ، یا اینکه خ پولداری که روی ی معامله ۵۰۰۰ دلار بستی .
من ندید پدیدم و دوست دارم معامله لانگی که اینجا گفتیو ببینم . بزار همین جا اسکرینشو ، منم دیگه پیام نمیدم .
میدونی چرا اصرار دارم ؟ چونکه خیلیارو دیدم ی چی میپرونن توی صفحات مختلف ارزها، گرفت توی اون صفحه میشن خدا و شروع میکنن سیگنال دادن ( حتی دیدم بعد ی مدت آی دی میزارن که سیگنال بفروشن ) ، نگرفت هم خیلی سوسکی میزارن میرن .
فانتوم سه دلاری که ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ گفتی تا ی ماه دیگ میرسه ، چی شد ؟ خوبه پیامای قبلیتون هستش وگرنه چ چیزا نمیگفتید .
منتظرم اسکرین معامله ۵۰۰۰ دلاریت رو بفرستی . بفرست تا پشمام بریزه نه من ، همه آدمای اینجا .

ی نکته دیگ ، پیامم رو خوب بخونی میفهمی گفتم سرمایت باید حدود ۱۰۰ هزار دلار باشه . چون غیر معقوله روی کل سرمایت معامله ببندی . همه جا گفتن هر پوزیشنی ک باز میکنی روی حداکثر ۴ درصد سرمایت باشه . گفتی ۵۰۰۰ دلار باز کردی ، پس ۱۰۰ هزار دلار حداقل موجودیته