بیان دیدگاه در مورد هولد

داستان میبندیم و خلاص ،تا 0.3 فروشنده نیستم حالا تو بگو ۱۰ سال دیگه همینه که هست دوستان انرژی منفی حالا هی انرزی منفی بدین حال بقیرو خراب کنین :hugs::shushing_face:

دسخوش اگه میتونی تا ده سال دیگه نگه داری و پولتو بخوابونی ک مطمعن باش سود میگیری… نه این ارز بلکه شما پودر پر کفتار جلد هم بگیری تا ده سال دیگه قیمتش چند برابر میشه😂ولی 3 سنت رو اصلا میدونی یعنی چی؟
تو برو تمام ارز هایی که توی قیمت حتی 1 سنت میچرخن رو تعداد توکن های در گردششون رو نگاه کن و با فلوکی مقایسه کن…
بالاترین تعداد توکن در گردش(باقیمت 3سنت) برای trx عه با حدود 85 میلیارد توکن درگردش و ارزش بازار 25 میلیارد دلار…
حالا فلوکی نزدیک به 10 تریلیون توکن در گردش داره با ارزش بازار کمتر از یک میلیارد…
یعنی اگه فلوکی بخواد به اون قیمت برسه باید 98 درصد توکن هاش رو بسوزونه و سرمایه ی 25 ارز بالای خودش رو انحصارا مال خودش کنه تا بتونه همچین اتفاقی بیوفته قیمتش به سنت برسه

دوست عزیز خوشبین بودن به یه ارز یه بحثه ولی ایجاد توهم و امید واهی دادن به مردمی ک با بدبختی دارن پول درمیارن و سرمایه گذاری میکنن یه بحث دیگس

اگه حداقل سر در نمیاری و یه چیزی میخوای بپرونی بگو ایشالا رشد میکنه نه اینکه یه حرفی بزنی ک همین الان اگه بخواد عملی بشه حداقل باید 250 تا نهنگ از 25 تا ارز پولشون رو بکشن بیرون و بیان روی یک میمکوین سرمایه گذاری کنن!! همچین اتفاقی احتمالش حتی یک در میلیون هم نیست

عشق داداش گفتم من صبر میکنم به اون قیمت برسه نگفتم که کسی صبر کنه حالا شما بگو توهم یا هرچیزی این نسخه برا شخص خودمه شما رو هر ارزی هستی ی قیمت تعیین باید بکنی واسه خودت که از اون ارز بلند شی وگرنه که با هر ریزشی روانت پاک میشه
حرفاتم قبول دارم داداش شما حتما تجربت بالاتره ولی هیچ چیز غیر ممکن نیست پرسود و پر برکت باشید