اهمیت تحقیقات در بازار ارز

دوستان عقل هرکس مختاره برای هرکاری ولی از من کوچکتر به شما طبق چیزهایی که این مدت گفتم و بهش رسیدید دقیق بدون یک دلار بالا یا پایین اون دوستانی که دنبال سولانا ۱۰۰ یا ۵۰دلاری بودن همون وقت گفتم نکنید و گوش ندید و نفروشید که بعد بالاتر باید بخرید الان هم میگم چیزی که کامل مشخصه و به هر بیسوادی که یه مقدار تحقیق کرده باشه موجه میشه که هر روز که بیدار شدید بالاتر باید بخرید پس مراقب باشید از دستتون ارزهاتون رو درنیارند انشاالله همه دوستان سودهای خوب کنند.

فقط تو این صفحه فکر کنم شما پیشبینیت تا حالا درست درومده البته من تازه این صفحه را دنبال میکنم
ممنون

دوست عزیز من پیشگو نیستم تو زندگیم هم یک دلار به پکیج فروش ندادم ولی ۱۲۰۰واحد فقط سولانا دارم بخاطر همین دقیق تمام بازار و صفحات و اندیکاتورهارو دنبال میکنم و هیچ وقت هم نگفتم کسی بخره یا بفروشه ولی ناراحت میشم وقتی چند نفر بیسواد تارگت های فضایی یا پایین میدن چونکه شاید چهارنفر تمام زندگیشو بگذاره و متضرر بشه

سلام عرض ادب
داداش گلم ازت ممنونم
رو حرف شما صبر کردم که خوب پایین اومد
و رو حرف شما هم خرید زدم عالی بود
خییلییی آقایی ممنونم ازت

مخلص داداش ولی نه من بلکه هیچ کس نمیتونه بگه چکار بکنیم یا نکنیم مخصوصا اینجا که همه از روی باد شکم حرف میزنن من هم تحقیقاتم رو نمیگم که دوستان روش خرید و فروش کنن چونکه نمیخوام مدیون ضرر کسی باشم انشاالله همه دوستان سودهای خوبی کنن.