تحلیل تکنیکال سونیک

دوستای عزیز برا چی غصه میخورید من همین الانش ۱.۵ میلیارد تومن ارزش سکه های پای ام هستش و نفروختمش و نگر میدارم . و اینکه ضرری نکردم چون سرمایه ای براش پرداخت نکرده بودم و سود خالشه شکر خدا . حالا قیمت رفت بالا که قطعا میره که رفت نرفتم موردی نداره . سال بعد خواهید دید پای چطور ارزهای دیجیتاال رو به چالش میکشه . شوخی نیست پروژه دانشگاه استنفورد هستش

دقیقا منم تو همین موندم این ملت ک پولی پرداخت نکردن ضرری نکردن و نمیکنن نمیدونم چرا ازونطرف ک همه دارن میفروشن ازینظرفم یه عده یا مسخره میکنن یا تو فکر فروشن
بابا خوب بذارید بره بالا الان نفروشید چی میشه
به نسبت همه ارزایی ک تا الان لیست شده حتی بیت کوین و …
پای قیمتش عااالی باز شد فقط متاسفانه نذاشتن و اوردن پایین قیمت رو
ولی بازم اونایی ک دارن ازینا میخرن قطعا برنامه و ارزش پای رو بهتر میدونن
و فک میکنم اینایی ک اینقد سریع فروختن و تو فکر فروشن از پایونیرهای قدیمی نیستن، اونایین که فقط انتظار دارن یک شبه پولدار شن
صبر دوستان قدیمی فقط صبررر هیچ ضرری هم نمیکنید

:joy::joy::joy::joy::rofl::rofl::rofl::rofl::joy::scream::scream::scream::joy::rofl::rofl::rofl::rofl::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::rofl::rofl::rofl::rofl::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::goblin::goblin::weary_cat::weary_cat::goblin::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::rofl::joy::joy::scream::scream::scream:برو دمتو بگیر

سلام من سه سال پیش برنامه پای نتوورکم پاک شد دیگه نتونستم برم تو برنامه کلی ارز داشتم توش چجوری میتونم دوباره برش گردونم

فکر کنم کل پای استخراج شده تو ولت تو باشه:joy::joy:

برو خوش باش و قلک خالی بفروش.لاف دروغ عقده و بیمار نباش

یعنی به عبارتی ۲۵۰۰۰ پای داری احساس نمیکنی داری …شعر میگی

اگر اکانت فیس بوک داشتید و سینک کرده باشید باهاش میتونید راحت برش گردانید اگر نه کاری نمیشه کرد

پروژ مسخره ای هست این قیمتا براش زیاده زمان ثابت خواهد کرد

دروغ نگو دروغگو

پس الان ۲۴ هزار pi باید داشته باشی👎

سلام با شماره تلفنی که ثبت نام کرده بودی وارد شو اگر ایرانسل بودی اول ترابرد کن همراه اول بعد وارد شو و فراموشی پسوورد رو بزن روی سرور آمریکا کد بفرست رمز جدید بده وارد شو، با ایرانسل نمیشه

سلام با شماره تلفنی که ثبت نام کرده بودی وارد شو اگر ایرانسل بودی اول ترابرد کن همراه اول بعد وارد شو و فراموشی پسوورد رو بزن روی سرور آمریکا کد بفرست رمز جدید بده وارد شو، با ایرانسل نمیشه. ضمنا هر پیامک ۶۲۰۰ تومن هزینه داره، اگه خطت دایمی نبود حتما بالای ۶۲۰۰ شارژ داشته باش