تحلیل و نتیجه گیری

ریپل در حال تشکیل یک الگوی مثلث متقارن در نمودار روزانه خود است که می‌تواند سیگنالی برای ادامه روند صعودی این ارز دیجیتال طی هفته‌های آینده باشد. مقاومت‌های استاتیک ۲.۸۰ دلار و ۲.۸۵ دلار به‌صورت موقت از افزایش قیمت جلوگیری کرده‌اند اما پیش‌بینی می‌شود طی روزهای آینده قیمت بتواند از این سطوح عبور کرده و در میان‌مدت برای دستیابی به هدف قیمتی ۴.۱۸ دلار تلاش کند. از دست رفتن حمایت میانگین متحرک ۵۰ روزه و حمایت داینامیک صعودی، روند صعودی را تضعیف کرده و قیمت را برای مدتی وارد روند اصلاحی خواهد کرد. با این‌حال تا زمانی که قیمت بالای میانگین متحرک ۲۰۰ روزه قرار دارد، روند کلی ریپل همچنان صعودی است.

:heart::gem_stone:

چنین تحلیلی روی چارت میشینه، چقدر خوب که نظرات منطقی تو سایت زیاد بشه، اما این نیست که هرکی گفت صعودی قبوله و هرکی گفت نزولی فحش بخوره، یاد بگیریم نظرات مثبت و منفی رو ارزش بدیم تا گزینه برای تفکر بیشتر بشه، نه اینکه یکی بیاد بگه رفتیم برای 100 دلار و یکی بگه قراره نابود بشه، نظر با منطق و تحلیل، قطعا بازارگردان از محل همین تحلیل ها بارها رکب زده و باز هم میزنه، پس باید از هر مدل تحلیلی بهره ببریم تا بتونیم با دید بازتری تصمیم بگیریم

پایین تر هم کامنت گذاشتم، اینم تحلیل منطقی هستش، فقط به خاطر جو مثبتی که بازارگردان اینجا کرده من روی تحلیل نزولی مطمئن تر هستم ( بارها و بارها دیدیم که با اخبار و تارگت دادن ها مردم رو گرفتار کردن، نمونه ی بارزش 4 سال پیش روی بیت 60هزار به شدت طمع ایجاد کردن و حتی در ریزش به سمت 50هزار هنوز مردم منتظر چارت صعودی بودن و فقط میانگین کم میکردن، در مقابل روی بیت 30هزار به پایین همه منتظر بیت 10هزار و حتی 4000دلاری بودن و بیت از 15500 برگشت و خیلی ها رو جا گذاشت،. پس باید اخبار و تحلیل روی چارت رو همزمان درنظر بگیریم

سلام
حسین آقا کاملا با نظر شما موافقم راجب تحلیل های درست نه…

دوست عزیز در تایم هفتگی اگر چارت شناس باشین همچنان چارت ریپل در صعودیترین حالت خودش هست و و احتمال اینکه در این یکی دو هفته لگ دوم خودشو کامل کنه خیلی زیاده که میشه حوالی ۴/۲۰ ،کافیه روندها رو بشناسیم اونموقع راحتتر میشه درک کرد که مارکت میکر داره الکی پیشخور میکنه یا اینکه نه واقعا یه خبرایی هست

زمان مشخص میکنه، اگر تحلیل شما و دوستان دیگه رو کنار هم بذاریم من که بهترین جا خالی کردم ترجیح میدم صبر کنم تا با تثبیت بالای 2.8 دلار روند صعودی رو قبول کنم و خرید بزنم