من تجربه زیاد دارم تو ارز همه کاری کردم تو ارز دیجیتال خریدم فروختم رفتم توی ارز دیگه به هوا سود، شت کوین خریدم بیام بالا کم شد ، دوباره اهرم زدم بیام بالا لیکویید شدم ارزام و یکی کردم که یهوبیاد بالا جبران شه یهو کم شد…نتیجه ارز دیجیتال خوبه ما بلد نیستیم ازش سود بگیریم ،باید ارزایی رو بخرید که کسی کمتر تبلیغ میکنه سیگنالی نخرید (شیبا ریپل دوج همه دارن رشد نمیکنه …)ارزای تلگرامی نرید سمتش نات تون امپایر داگز …
ارز با اصالت بخرید با اصالت و خودتون نمودارشو تفسیر کنین الان ارز مانترا چرا باید خرید ؟؟کاملا ریسکیه روندش صعودیه این یه جا با مخ زمین خواهد خورد ارز پیشنهادی من یونی سواپ لایت کوین سولانا بیت کوین کش ریدیوم آوالانچ به تعداد بالا بخرید و فقط هولد کنین هولد بلند مدت پولدارمیشید فکر کن سکه تمام خریدی ازاونم سودش بیشتره چون دلار میره بالا ارز شمام رشد نکنه با دلار حفظ پول میشی فقط ارز با اصالت بخرید
1 لایک
سلام بله با شما موافق هستم
ارز مانترا برای شرکت ساختمانی معرف هست که داخل دبی و کشور های دیگه سرمایه گذاری میکنن
اسم شرکت داماک هست باید شنیده باشید هدفی ندارند
مراقب باشید
اگر تمایل دارید با تحلیل و دقیق داخل این مارکت کار کنید بنده داخل نرم افزار هاب که متعلق به همین ارز دیجیتال هست درحال فعالیت هستم
داخل پست سه تحلیل گر …
اونجا هر روز تحلیل روز داریم و دوستان هم سود خودشونو داخل گروه میزارند
یه سونیکمون (فانتوم) نشه؟
1 لایک