سلام. اولا این پای که قیمت خورده پای اصلی نیست و پای هاتونو مفت از دست ندید، این آی او یو هست یعنی من بهت بدهکارم، پیش فروش، پای کور تیم هنوز قیمت نداده، بعضی صرافیا قیمت دادن:joy: صبور باشید، ضمنا همین قیمت فیک هم نشان از قوی بودن پروژه داره، چرا که قیمت کوین های مشهور در لحظه لیست شدن:
درود هموطن
با شما بسیار همفکرم و بابت این خوشفکری و آتیه نگریتان به شما شادباش میگویم…
بله بی دلیل نیست که جلوی فروش مقدار بسیار زیادی از این ارز بمدت 1 الی3 سال بسته میشود.
من که به مدت سه سال بصورت صددرصد قفل کردم که دوسر سوده ، هم ارزهای توی کیفم را ارزان و مفت نمیفروشم و هم بعد سه سال تقریبا ارزهای الانم با سودی که بهش تعلق میگیره به چند برابر میرسه و این یعنی سود دوسر…
ناگفته نماند که دیروز و امروز سرجمع مقدار 1500 یکان از یه صرافی خارجی خریدم که در ماههای آتی مطمئن هستم سود خوبی رو خواهد داد و قفلی که در مورد ارزهای حاصل ماین خودم کردم رو برطرف خواهد کرد.
امیدوارم که هموطنان گرامی بخاطر نیاز مالی در این روزها ، مجبور به فروش مفت و ارزان ارزهایشان نشوند.
دوست عزیزم امیدوارم که ارز پای بتونه سقف قبلی خودشو تاچ کنه وازاین رو منم هم مثل شما سود حاصلم میشه ولی ایتو باید بدونی که همین صرافیها هستن که قیمت یک ارز یا ایردراپ نو پا رو اعلام میکنن …باید صبور بود ولی فعلا فاندای مثبتی نداره وفعلا ریزشیه
شاید همین ریزش هم یک ترفند باشه …واسه راحت جم کردن این ارز
ولی فعلا تو ۶۰ سنت رنج میزنه
من که به نوبه خود به این ارز در بلند مدت و جذب سرمایه بالا و ایجاد احساسات مثبت در مشتریان در بلند مدت امید وارم .
علت اینکه اکثریت پایونرها در مورد پای نتورک سردرگم و سرخورده هستند، گنگ بودن مفهوم و هدف اولیه پای برای آنهاست. چون دقیقا پای نتورک در آغاز انقلاب خودش قرار داره
دقیقا شبیه ظهور نوآوری بلاکچین در مفهومی بنام بیتکوین… اگر مردم دنیا ارزش و کارایی بلاکچین رو در همان ابتدا متوجه میشدن، توجه بیشتری به اون میکردن و سرعت پیشرفت بشریت در استفاده از اون به تعویق نمی افتاد
انقلاب پای نتورک ادامه راه همین فرایند است، بلاکچین کارایی بالایی دارد اما کاربرد عمومی هنوز پیدا نکرده،
ایده نیکولاس کاربردی کردن و عمومیت دادن به مفهوم بلاکچین است.
کار سختی که شبیه کاربرد روزانه نظریه نسبیت انیشتین توسط عامه مردم هست. قطعا اکثر مردم بدون اینکه بدونن نسبیت چی هست ازش استفاده می کنن و فقط از بنیانگذار و تکنولوژی اون یک نام رو بلدن؛
انیشتین، نسبیت
که الان شده ساتوشی، بیتکوین
و بعدا میشه؛
نیکولاس، پای نتورک
بطور ساده بخوام توضیح بدم، نیکولاس معاملات سطح جهانی رو با انقلاب جدید خودش و با طراحی دو سیستم kyc و kyb طوری ایمن، سریع و با کارایی بالا، ساده کرده که؛ موقعی که شما از یک فروشنده چینی KYC کرده یا KYB کرده بخواید کالایی رو سفارش بدین دقیقا مثل این میمونه که شما رفتین مغازه تلویزیون فروشی شهر خودتون خرید کردین.
چون اگه فروشنده پا کج بزاره با یک گزارش ساده،تیم پای نتورک یقه طرف را خواهد گرفت و نیازی نیست شما تا چین برید دنبال پای هاتون… طرف مجازات میشه و پای ها به شما برگردانده می شود
درود ، لطفا يه نگاهي هم به تعداد عرضه كل داشته باشيد ! به عنوان مثال ارز بيت كوين كه در رأس همه اين ارزهايي كه مثال زديد قرار دارد تعداد كل عرضه ٢١ ميليون است در حالي كه تعداد تعداد عرضه كل پاي نتورك ١٠٠ ميليارد است ! حالا ممكن است شما بفرماييد كه تعداد در گردش مهم است ، باز هم اگر به دقت ملاحظه بفرماييد تعداد در گردش بيت كوين ١٩ ميليون است در صورتي كه تعداد در گردش پاي حدود ٦ ميليارد است كه ظرف مدت الان تا ٣ سال آينده ميتواند در اختيار پايونرها قرار بگيرد ، ،، تو خود بخوان حديث مفصل از اين مجمل .
کاردرست راشما انجام دادی بهترین حالتش همین بود.من بیش ازپنج سال هرروز استرش کلیک این ارز راداشتم. اطلاعات اوایل چون کسی به آنصورت اهمیت نمیداد ماهم هرکس کاری میکرد همان کاررا انجلم میدادم بعد ازاینهمه مدت با بدبختی ودرگیر شدن با زیر گروهها خودم فقط همان سال اول تونستم ازشون استفاده کنم.مدتی که من مشغول بودم برابر دوران زندگی کودکی بود که با کلیک اولم بدنیا اومد واحتمالا آخرین کلیک روی برنامهpi با ورودش به دبستان همراه میشود.تونستم حدود ۵۵۰۰ جمع کنم درنهایت دو مشکل غیر قابل حل درمسیر دراختیار گرفتن این ارزها دارم اول اینکه ۳۷۰۰ ارز را منوط به احراز هویت همه ده نفری هستند که زیرگروهم بودند.بعضی ها تشکیل خانواده داده اند وکلا اپلیکیشن راحذف وبعضی به خارج مهاجرت کردند.پس قید ۳۷۰۰ارز راباید زد.ازسه سال پیش مسئله احراز هویت را پیش کشیده اند که ایرانیان بعد از پایان همه تحریمها ازهرنوع میتوانند مجوز احرازهویت رابگیرند ودر نهایت یکسال اخیر راهم درگیر این بودیم که ازکارت آیدی کشور دیگری استفاده کنیم یا خیر بعد برایمان زمان سنج گذاشتند که درپایان آن زمان مخدود اگر کی وای سی کردم که هیچ اگرنه بقیه ارزها هم منتفی خواهند شد. کل ارزهایی که قابل انتقال به کیف پولم درسیستم pi دارم منوط به احراز هویت است وجمعا ۱۷۰۰ ارز پای هست.برای احراز هویت با استفاده از کارت آی دی کشور دیگر هم چندمیلیون باید بپردارم.خیلیها ازهمین راه احراز کردند و ارزها را به صرافیها انتقال دادند وآنهم با قیمتهای بالا قبل از ریزش سنگینش فروختند و صدها میلیون تومن سود کردند والان میتوانند دوبرابر ارزهای اولیه باقیمت کنونی بخرند. ادمینهای سایت گفتگو دراپلیکیشن پای چقدر ما را ترساندند ازاحراز هویت شاید بشه گفت جعلی . دستاورد استرس حدود شش سال شد ه هیچ هرچند هنوز ناامید نیستم .چندین ایمیل به هسته مرکزی مخصوصا خود دکتر رییس گروه فرستادم وتشریح کردم که وابسته کردن احراز هویت به حل مناقشات وتحریم ها یعنی حذف ایرانیان .زبان فارسی حذف شده .برایشان تشریح کردم شما بااین کار ۲۰۰میلیون فارسی زبان را ازچرخه استخراج عملا حذف میکنی ولی دریغ ازیک پاسخ .اینهم داستان لستخراج ارز پای توسط مردم مظلوم ایران .مردمی که مورد نفرت وخشم دولت متبوعشان ازیک طرف وتخریم ونادیده گرفته شدن بقیه کشورها ازطرف دیگر هستند.و…
ممنونم
دوست عزی همه صرافیها در ابتدای لیست شدن یک ارز دیجیتال چون از آینده اون خبر دارن قیمتشو تاحدی که میتونن پایین میکشن به خاطر اینکه در کمترین قیمت خریدهای سنگین بزنن اینو بدونید اونایی که خرید سنگین میزنن یک سنت هم براشون سود هنگفتیه حالا اونایی که زرنگن با این سرافیها خرید میزنن یا سیو ارز میکنن اونایی هم که فقط دو قدمیشونو میبینن میفروشن که ضرر نکنن ولی نمیدونن که با یک جهش قیمتی تا حد سکته و دیوانگی خواهند رفت حالا هر فرد خودش در باره آیندش تصمیم میگیره شما امروز که طلا بخری همین امروزم بفروشی ضرر میکنی
تفکر کنید چیزی از دست نخواهید داد